реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: санкції проти Путіна

Їх попросила ввести вдова вбитого ефесбешника Литвиненка у Великобританії - як щойно встановив британський суд, особисто Путін, ймовірно, причетний до наказу про знищення цього російського офіцера.

На тимчасово окупованій території Луганської області керівництво самопроголошеної ЛНР вирішило провести другий етап батальйонно-тактичних навчань бойовиків. Навчання проводяться поблизу с.Калинове та м. Алчевськ. Благо, Росія перекинула достатньо заліза, що стріляє...

Спостерігачі місії ОБСЄ зафіксували 30 вибухів поблизу підконтрольного «ЛНР» м Алчевськ (40 км на захід від Луганська), які, за оцінкою СММ, були пов’язані з навчаннями.

У навчаннях беруть участь важка бронетехніка і мотострілецькі підрозділи бойовиків. Бойовики відпрацьовують ведення наступальних операцій у складі ударних груп. Про це повідомив керівник ГО "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

Техніка бойовиків, яка задіяна у проведенні цих навчань згіднo Мінських дoмoвленoстей пoвина бути відведена від лінії зіткнення.

А ще сьогодні - річниця відходу наших сил з Донецького аеропорту. Відійшли, коли вже не стало чого обороняти, а сама оборона вписана тепер яскравою сторінкою в історії ведення сучасних воєн. Шкода, що так багато "кіборгів" навічно лишилися оборонцями ДАПу...



Теги:оборона Донецького аеропорту, ЛНР, Донецьк, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar