реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Путін привів війська в повну боєготовність

Гітлероманія не дає спокою главі російської держави Владіміру Путіну: за його наказом війська Центрального округу приведені у повну бойову готовність. І хоча офіційно заявляється про перекидання військ з Іваново в Челябінськ, але недалеко від кордону з Україною, в Ростовській області, російські війська стоять ...з українською символікою.

Пригадується, Гітлер теж починав війну з Польщею з перевдягання своїх воїнів у чужі строї.

В Донецькій області російські бойовики напали на військову частину в Авдіївці, намагаючись пошкодити спеціальну техніку. Бій тривав півночі - на допомогу зенітникам прийшов інший підрозділ і атаки було відбито.

З боку військовослужбовців ЗС України загиблих та поранених немає. Щодо втрат терористів інформація уточнюється.

Сьогодні в багатьох країнах світу до російських посольств несуть похоронні вінки, щоб вшанувати українських жертв російської агресії.

"Росія де-факто почала війну з Україною. Путіна треба зупинити негайно! "- йдеться в повідомленні організаторів акції.

"Скільки ще потрібно смертей для того, аби визнати, що Росія почала війну в Україні, і що Путіна треба негайно зупинити? ", - закликають організатори флешмобу.

Водночас організатори акції закликають НАТО купити два бойові кораблі Mistral, які Франція збирається продати Росії, а також "негайно вжити санкції третього рівня".
Серед інших вимог - надати української армії рятувальні засоби, включаючи медичні засоби та засоби особистого захисту.

Тим часмом місто Сніжне залишилося без виплати пенсій - в умовах російських провокацій виплату їх проводити неможливо.

Бойовики знущаються над захопленим міським головою Горлівки. Згідно з повідомленням, за 10 днів полону градоначальника бачили на власні очі лише дві особи, за винятком терористів, які не бажають пояснювати, через що затриманий міський голова.

Очевидці розповіли, що судячи з поведінки і зовнішнього вигляду, мер піддається фізичним і моральним знущанням, а також примусовому вживанню наркотичних речовин. Довгий час він намагався "дружити" з терористами з ДНР.

Загалом путінські найманці відмовилися підтримати мирний план Президента Порошенка і вночі обстріляли позиції антитерористичної операції. Поранено 9 українських вояків.



Теги:Горлівка, Центральний округ, російсько- українська війна, російські терористи, Сніжне


Читайте також



Коментарі (0)
avatar