реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: окупанти можуть перейти в наступ перед Великоднем

На території підконтрольній бойовикам «ЛНР» було зафіксовано перекидання реактивних систем залпового вогню «Град». також завезено біля 600 бурятів та 200 казачков, які будуть зображувати накинену їм роль "шахтарів та трактористів". З "Градами" і автоматами...

Машини реактивної артилерії помітили, коли вони виїжджали з боку Свердловська та зайшли в місто Ровеньки. Імовірно, реактивну артилерію перекидають по південній лінії укріплень бойовиків в Луганській області з Росії, на Донецький напрямок.

Біля населеного пункту Гранітне, що у Волноваському районі Донецької області, завершився бій з бандитами «ДНР», написав на своїй сторінці в Фейсбук Олександр Рудоманов.

«Бій в Гранітному скінчився. У терористів ще мінус одна машина, – повідомив з місця бою Олександр, - Після закінчення минулого бою, який тривав до 12.30, та закінчився відбиттям атаки російських терористів, у російських терористів до 15 двохсотих та одна підбита бронемашина… Українські військові дотримуються мінських домовленостей та не застосовують артилерію».

У самопроголошеній "Луганській народній республіці" ввели талони на харчування у соціальних їдальнях. Списки осіб, які отримають право на безкоштовне харчування, будуть складати та затверджувати адміністрації міст і районів "ЛНР" за погодженням з так званим "мінпраці". Критерії розподілу талонів і порядок їх поширення поки не відомі.
Як повідомляв iPress.ua, у "ЛНР" почали оплачувати громадські роботи продуктовими пайками. Таку систему оплати вже застосували у Брянці.

Про ймовірний наступ росіян перед Великоднем заявив лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош.



Теги:ровеньки, ЛНР, дмитро Ярош, російсько- українська війна, Свердловськ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Них... рюський мир...загнал долбо.. в 1930 годы СССР....Жалко и много порядочных ,нормальных людей попали в эту руссофашистскую оккупацию....
avatar