реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: наступ на Маріуполь відбито

Українські війська відбили наступ російських військ на Маріуполь, хоча військові експерти називають його розвідкою боєм.

Колона російських танків, БМП та гаубиць з окупованого Новоазовська намагалася прорватися в сторону Маріуполя. Чотири танки були підбиті, решта повернули назад.

За останніми даними розвідки, в ході бою під Широкіно батальйону «Азов» прицільним вогнем з зенітної установки вдалося знищити «Урал» з особовим складом окупантів.
Росіяни обстрілювали прицільним вогнем село Широкіне. Втрати серед мирних жителів села уточнюються.

У самому Маріуполі пройшов багатотисячний мітинг за єдину Україну, проти путінської агресії.

Українські десантники, що утримують донецький аеропорт, ще й захопили у полон 7 російських військовослужбовців, один з яких - офіцер.

Базовий табір 27-го Сумського реактивного артилерійського полку поблизу Старобільськана Луганщині був обстріляний з території Російської Федерації з реактивної системи залпового вогню «Смерч».

Як повідомляє сайт kriminal.tv з посиланням на заступника командира полку, засипало бліндаж і ангар з технікою, де перебували наші бійці.

Кількість загиблих коливається від 15 до 18 осіб. Тривають роботи з розчищення бліндажа. Знайдено шість обгорілих солдат, яких потрібно ідентифікувати.

У Донецьку бойовики розмістилися у палатах пологового відділення лікарні, а вагітних перевели в підвали. Про це повідомив речник РНБО Андрій Лисенко.

Під Маріуполем артилерійським вогнем рашисти знищили базовий табір "Азову", керівник якого звинувачує в цьому наших генералів, що дві години обіцяли відповісти артилерійським вогнем і не зробили цього.

Рядк країн НАТО погодилися продати Україні вискоточну зброю - нарешті! Адже Німеччина поставляє зброю курдам Іраку і відмовляється це робити європейській Україні.



Теги:АТО, Маріуполь, Донецьк, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar