реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: два батальйони почали зупиняти фури Ахметова

Добровольчі батальйони "Дніпро- 1" та "Донбас" почали блокувати проходження грузів від фонду Ріната Ахметова в окуповану зону Донбасу. До них приєднався "Правий сектор".

Вимогою поновлення проходження вантажів є звільнення усіх полонених, що російські бойовики зобов'язалися зробити згідно з мінськими домовленостями. Але досі домовленості не діють - як щодо припинення обстрілів, так і щодо звільнення полонених.

Гаспадіну Захарченку доведеться виконати наші умови: обмін полонених на їжу, - заявив народний депутат Борис Філатов. До того ж, як повідомили бійці батальйону "Дніпро-1", у фурах від Ахметова везуть не тільки харчі, але й термобілізну. Невже для інвалідів та вагітних? - зацікавлено питають бійці у покровителів вантажів Ахметова.

Зразу ж блокування викликало нервову реакцію не тільки в самого Ахмєтки - сепаратки, який листа Президенту зі скаргою наваяв (ага, погуди ще, побібікай!), але й високих покровителів у владі, які дають таким чином підстави для народної люстрації, як посібники окупантів. Вони вже стали натякати на когось, хто стоїть за цими батальйонами - та до грубки дверки з тими, хто за ким стоїть. Головне: припинити годувати бандитів і окупантів!

На допомогу блок-постам добровольчих батальйонів виїхали 5 народних депутатів - Семен Семенченко, Єгор Соболєв, Тарас Пастух, Дмитро Добродомов та Володимир Парасюк.



Теги:Правий сектор, батальйон Дніпро, донбас, ринат ахметов, блокада, ДНР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar