реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чернігівці вирахували комуніста - сепаратиста. Що скаже СБУ?

Нещодавно в інтернеті з'явилася сторінка т.зв. "Черниговской Народной Республики". Як виявилося, сепаратистом є перший секретар Новозаводського райкому КПУ, що приїхав до нас з Єнакієвого, Віталій Познацький.

За підписом "Правого сектору" з'явилася така інформація: "Провели невеличку аналітику. Інтернет - находка для шпіона. І це дійсно так. З'ясувалося, що адміністратором групи так званої Чернігівської Народної Республіки https://vk.com/public72780767 є такий собі Віталій Познацький. Ось його сторінка ВК https://vk.com/id31847970. Це реальна людина, поводиться в соцмережах дуже обережно, не те щоб він відмовлявся активно постити різні помиї типу антимайдану, ДНР і так далі - це він із задоволенням робить, шпіон конспірується аби на нього не вийшов слід як на адміністратора антиукраїнських спільнот. В цій групі https://vk.com/club8289523 він не приховує свого адміністрування.

Виходячи з аналітичних даних, товариш Познацький - ідейний комуніст, антифашист і сепаратист. Втім, не надто далекий він у конспірації - в інтернеті він встиг наслідити. Найактивніший профіль в блогах у нього тут: http://my.mail.ru/mail/poznatskiy/. Тут також і купа цікавих фото з ним. Віталій Познацький одружений, 48 років, освіта - незакінчена вища, технічна. Відомо, що родом сам з Єнакієвого, закінчував там 25 школу. В цьому блозі він ставить за професію політику http://s30657198641.mirtesen.ru/people/559785071, тобто політик, якого ніхто не чув, найвірогідніше - ворожий агент.

А ось його профіль на фейсбуці https://www.facebook.com/poznatskiy. Тут також багато цікавих фото і постів. Тут вже мали би втрутитися СБУшники, принаймні, за заклики до повалення державного устрою та сепаратизм.

Ну і найцікавіше: де і як шукати?

Адреса: Чернигов, проспект Мира д.269 кв.154.
тел. (093) 734-37-77
Скайп: poznatskiy66.
День рождения: 01.06.1966

Место работы Коммунистическая партия Украины
Должность 1 секретарь Новозаводского РК КПУ
Начало работы 2007".

За уточненими даними, цей комуніст був першим секретарем райкому з 2007 по 2010 рік, а далі його начебто зняли за хабарі. Хоча, які можуть бути на цих посадах хабарі? Зрештою, хто їх, тих комуністів, розбере...
Також не встановлено прямого його зв'язку з адмініструванням групи "ЧНР", зате встановлено, що він є адміністратором іншої групи - "Красний мост", де також поширює антиукраїнську, сепаратистську муть.



Теги:Правий сектор, заборона КПУ, КПУ, Єнакієво, Сепаратизм, ДНР, СБУ


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Еще в Чернигове этих козлов не хватало. Обрубить ему руки у самой задницы, чтобы на клавиатуру без слез смотреть не мог, а заодно и хвост возле самих ушей, дабы другим неповадно было.
avatar
2
Это надо душить на корню...чтобы потом не искать причины в следствиях....гнать его из Чернигова и ему подобных...
avatar
3
Что это???? Блииииин! Ну вот откуда это чмо??
avatar
4
Якщо "Правий сектор" такий грамотний, то нехай йде працювати в СБУ, або спочатку розповідає СБУшникам про цю інформацію!!! Кожному хто хоч трохи розбирається в соцмережах ясно, що між двома групами "ВКонтакте" немає ничого спільного, окрім інформаціїї яку "ватні" дебіли розповсюджують в соцмережі!!! А адміністратору повинно бути соромно за поширення неправдивої інформації! Невже "Сіверщина" опускається до рівня "жовтої преси" із збором чуток і пліток?
avatar