реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Марш Святослава як попередження владі

Випустити з тюрем патріотів, люструвати Генштаб та МВС, розірвати Мінські домовленості і розпочати наступ на Донбасі з метою звільнення окупованих територій, – такі вимоги “маршу Святослава”, який пройшов у столиці. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

Марш присвячувався перемозі київського князя Святослава над Хазарським каганатом.

Чотири тисячі активістів пройшлись маршем від майдану Незалежності по вулиці Інститутській, а звідти вулицею Грушевського прийшли до Європейської площі. По дорозі палили феєрверки та викрикували гасла “Хунта буде”, “Слава Київській Русі – Новоросія с..сі” і традиційні “Слава Україні!”.

Участь у марші взяли представники добровольчих батальйонів “Айдар”, “Донбас”, “Торнадо”, “Крим” та “Правий сектор”. На початку колони несли банер з написом “Волю патріотам”.

Більшість учасників маршу вимагають звільнити активістів націоналістичної організації, колишнього бійця батальйону МВС “Київ-2″ і “Гарпун” Андрія Медведька та Дениса Поліщука, підозрюваних в убивстві журналіста Олеся Бузини.

Під кінець кілька десятків активістів у балаклавах запалили шини на вулиці Парковій, біля стадіону ”Динамо”. Їх запалили як попердження для представників діючою влади, дії якої критикують учасники акції.



Теги:донбас, Айдар, Правий сектор, хазари, радикали, марш Святослава


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Власть,если учила историю,должна понять,что Святослав - это "Иду на вы".
avatar
2
у нас на Гербу хазарський тризубець????може Святослав і отримав перемогу ,а нинішня влада НІ
avatar