реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бої за Бахмутку

Протягом останнього тижня основні бойові дії на території Луганської області відбуваються в районі траси "Бахмутка".

Траса Т 1303 Лисичанськ—Луганськ (неофіційна назва — "Бахмутка")- найбільша транспортна артерія частини області, обмеженої річками Сіверський Донець та Луганка.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", внаслідок боєзіткнень з вояками ЗСУ бойовики так званої "ЛНР" понесли великі втрати у живій силі і техніці. Важкі втрати серед особового складу у бойовиків "бригади "Призрак". В ході останніх боїв безповоротні втрати "бригади "Призрак"- 9 осіб, санітарні-більше 12 осіб.

Зокрема, повідомляється про загибель бойовика Єфремяна Армена Руслановича, 1981 р.н., мешканця м. Харків.
За інформацією сайту "Миротворць", Єфремян служив строкову службу в спецпідрозділі "Тигр" внутрішніх військ МВС України. На своїй сторінці у соціальних мережах, яку Єфремян вів під псевдонімом "Клим Ворошилов", бойовик вказав що воює у "Головному розвідуправлінні Новоросії".

Як повідомлялося раніше, поблизу висоти 195.3 біля Бахмутської траси українські снайпери ліквідували російського найманця-снайпера, двобій тривав півтори доби.

Серед санітарних втрат "бригади "Призрак"- поранення одного з ватажків бойовиків Бірюкова П. А. на псевдо "Аркадійович". Крім того повідомляється про ранення бойовиків Сапьянова С. 1988 р.н. і Герасимова С. 1978 р.н.

За інформацією штабу АТО, бойовики так званої "ЛНР" періодично обстрілюють українські позиції в районах м. Попасне, траси "Бахмутка" і Станиці Луганської з 82-міліметрових мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Примітно, що на провокації бойовиків вояки ЗСУ дають ефективну і адекватну відповідь

Дмитро СНЄГИРЬОВ



Теги:Бахмутка, Дмитро Снєгирьов, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar