реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бій за аеропорт Донецька

На в’їзді в Донецьк зі сторони аеропорту рознесли на шматки блокпост «колорадів» разом з чеченами. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив військовий Віктор Сердюк.

«Зараз по аеродрому працюють СУ і МІГи ракетами. Полонених не беруть. Зустрічай Росія 200-ті. Миргородська авіабригада в дії. СУ злітають і сідають постійно», – додав Віктор Сердюк.

Чеченці розбігаються по приватному сектору і ображаються, що місцеві не поспішають їм допомагати. З якого дива?

Раніше повідомлялося, що в аеропорту почався бій, чутні вибухи, над Донецьком кружляє винищувач. Раніше аеропорт спробували захопити терористи самопроголошеної Донецької народної республіки.

Вогнем вертольота вогневої підтримки знищена зенітна установка, яка «працювала» в аеропорту Донецька проти сил АТО. Інформація про збитий терористами український вертоліт не підтверджується.

Замовник же сепаратизму Рінат Ахметов втік до Києва, де відсиджується до того часу, коли в його Донбасі усе заспокоїться. Він навіть не проголосував. Бо страшно. Отож треба було не розводити пожежу в хаті! Та не бібікати своїми заводськими гудками замість допомоги українській армії.

Хоча відведення частин російської армії від кордону розпочалося, їх все ж залишається біля кордону 40 тисяч. Містечка дислокації військових також не розібрані.
В той же час біля Слов'янська російські терористи влаштували обстріл двох сіл, щоб списати жертви та руйнування на українську армію. Знайома підла тактика рашистських сил!
Війська Національної гвардії прорвали оборону т.зв. "народних ополченців" і рушили на Луганськ. Перестрашені прихильники розвалу Україну повідомляють про 42 танки. А то буде вам АТО!

...І знову думається: чому ж Рінат Ахметов удрав у Київ - бо в Лондоні можуть, як Фірташа у Відні заарештувати, в Москві він нікому не потрібен, бо весь бізнес в Україні. Підпалив хату і звалив! Чи не сниться йому Алік Грек на фоні вибуху на стадіоні? А чи може він не знає мови Донбасу, бо вона стала чеченською? так дивно - наче ж одновірці...

Марко ХАРКО



Теги:АТО, ринат ахметов, російсько- українська війна, Донецьк, чеченці


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
А за российскую армию очко жим-жим??? Сцуки сыкливые, впрочем, как и вся бандеровская шваль... А аду горите на Донбассе, встречай запад свои изуродованные 200-тые!!!! Их будет все больше и больше
avatar
2
яикй же ти украиїнець - сцикло ти анонімне і продажне! Армівю вашу рашистську ждали-ждали, уже й надоїло, хоч іди назустріч, як Сагайдачний на Москву ходив...
avatar
3
Васек очкарик, тебя и твоих выродков первых в разнос пустят. Жди, фашисткая мразь!!!
avatar
4
дививсь, не вдавися своє ненавистю!
avatar