реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бій у Новоайдарі

День виборів не приніс спокою в Україну: громадяни вільної держави стоїчно витримували великі черги, щоб проголосувати у Києві, а в більшості районів Донецької та Луганської областей права обирати собі Президента українців позбавили російські терористи.

Голосує більшість дільниць Маріуполя, півночі Донеччини та Луганщини, але ні в Донецьку, ні в Луганську влада не відкрила жодної дільниці. Що свідчить про недолугість нинішньої київської влади, яка, маючи армію, не забезпечила права виборців у двох обласних центрах та в 23 містах Донеччини.

В Новоайдарі на Луганщині йде бій між українськими військами і російськими терористами, які захопили чотири виборчі дільниці. Українськв військові затримали 7 бандитів, які стріляли по мирних жителях. Є поранені.

За минулу ніч терористи кілька разів штурмували прикордонний пункт Станично- Луганське і поранили 6 прикордонників. Атаки росіян відбиті.
У Донецьку пройшов двотисячний мітинг проти виборів Президента України, на якому озброєні бойовики стріляли у повітря. Мирні протестуючі, що й казати!
Після того вони рушили до маєтку Ріната Ахметова, заявляючи про його націоналізацію. Сам Ахметов утік - догрався, фінансуючи і вирощуючи бандитів. Тепер вони йдуть до нього за недоплаченим...



Теги:Станично- Луганське, день виборів, Маріуполь, Донецьк, російська окупація


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Населеного пункту з назвою Новоайдарськ в Луганській області не існує є Новоайдар, виправте назву!
avatar
2
дякую, виправив. Як у вас ситуація?
avatar