реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бій під Авдіївкою триває

В ніч на 23 березня росіяни розширили зону обстрілу і криють 120-мм мінами позиції сил АТО на донецькому напрямку.Бойовики, як і раніше, хочуть потіснити українських військових із промзони, оскільки звідти ведеться обстріл техніки терористів, яка їздить через Ясинуватську розв'язку.

Як повідомила прес- служба "Карпатської Січі", по опорних пунктах в районі Опитного терористи вели вогонь з гранатометів різних систем, а в районі Пісків – зі стрілецької зброї. По українським військовим які тримають Мар’їнку бойовики гібридної армії РФ також вели вогонь зі стрілецької зброї.

Позиції ЗСУ в районі Авдіївки були 12 разів протягом доби обстріляні з танка, а також з БМП, ЗУ та гранатометів. «Працювали» ворожі снайпери. За деякими даними, терористи намагаються знищити оборонні споруди Авдіївської промзони, які тримають українські бійці. Крім збройних обстрілів, терористи намагаються діяти і психічно, розсилаючи деморалізуючі СМС українським воїнам.

В районі Зайцевого і Ленінського – вели вогонь снайпери супротивника. В районі Луганського українські опорні пункти були обстріляні з 82-мм міномету, гранатометів та БМП. Неподалік від Світлодарська – з міномету, БМП та великокаліберних кулеметів.

А до позицій ЗСУ поряд з Новотроїцьким близько 16.00 ДРГ гібридної армії РФ, близько 5 осіб наблизилась до позицій сил АТО поряд з Новотроїцьким та обстріляла їх з АГС та стрілецької зброї. Отримавши гідну відповідь від українських воїнів ворог відступив.

На Луганщині по опорному пункту поблизу Трьохізбенки найманці вели вогонь двічі з міномету, згодом долучили гранатомети та кулемети.

А в ніч на 21 березня зафіксовано перекидання чергового ешелону військової техніки РФ через Ростов, до кордону з Україною.



Теги:АТО, Карпатська січ, Авдіївка, Ясинувата, гібридна війна, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar