реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: антиЛНРівські листівки у Луганську

Хоч як ми втомилися від війни, але вона триває...

В результаті успішно проведеної вилазки українськими диверсантами в одну з ворожих баз в селі Комсомольське Старобешівського району Донецької області в 18 кілометрах від російського кордону були знищені 7 бойовиків, а також 2 БТР і 2 БМП терористів.

Два українські військовослужбовці загинули, зачепивши розтяжку з гранатами біля села Новотошківка. Загиблим волинянину та львів'янину було по 35 і 38 років.

У Луганську з'явилися листівки за єдину Україну, проти російської окупації :" “Гнилі мразі з «ЛНР» та «Підоросії»! Зникніть з наших вулиць! Це ви принесли смерть на Донбас! Від кого ви нас захищаєте? Ви – тупорилі подонки, злодії, алкоголіки та шлюхи!!! Спасіть нас від вас!! Ідіть геть гниди!!! Ми бажаємо жити, працювати та виховувати дітей!!! І робити це – в вільній, єдиній Україні!! Слава Україні!”.

Написані листівки мовою окупантів - тобто російською.

В районі міст Стаханова, Алчевська та Первомайська триває нарощування загонів незаконних збройних формувань та російських військових.
Про це повідомив речник штабу АТО Андрій Лисенко, посилаючись на дані розвідки.

За його словами, керівництво бандформувань проводить бойове злагодження своїх підрозділів на полігонах за безпосередньою участі російських інструкторів.



Теги:Луганськ, російсько- українська війна, російська агресія, тероризм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar