реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- укранської війни: Росія окупувала Донецьк і Луганськ

Постійний представник Україхни при ООН Сєргєєв написав у соцмережах, що Росія готує повномасштабне вторгення в Україну. Проте Захід вперто не помічає війни росіян в Україні. Хоча достатньо відеоматеріалів, як, скажімо, із показом колони російських танків у Донецьку (на фото).

11 листопада українська реактивна артилерія завдала попереджувальний удар по скупченню озброєнь і військової техніки російсько-терористичних військ поблизу н. п. Миколаївка (район Докучаєвська).

Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«В результаті удару було знищено один із вогневих підрозділів зведеного реактивного дивізіону російських військ (постійне місце дислокації – Південний військовий округ РФ), польовий склад боєприпасів цього ж дивізіону, а також кілька одиниць автомобільної та спеціальної техніки», - повідомляє він.

Хороша новина - нарешті наші огризаються. Взагалі настрої в армії зовсім не такі, як у Президента Порошенка - миротворця. Воїни обурені беззубістю армійського керівництва, триваючим безладом в армії, відстуністю наступальної позиції по звільненню української території.

"Вкрай загострилася ситуація в Станиці Луганській, яка фактично знаходиться на лінії фронту, — повідомляє голова Луганської ОДА Москаль. — Місцеві мешканці, котрі не встигли виїхати в інші регіони, не виходять із будинків, діти не відвідують дитсадки й школи, державні та комунальні установи не працюють. Вчора Станицю Луганську протягом дня обстрілювали шість разів, а вночі перестрілки продовжилися».

В ході автоматної перестрілки бойовики навмисно перебили з автоматичної зброї газопровід низького тиску з подальшим займанням. По працівниках газової служби, що вийшли на ремонт у спеціальному одязі, було відкрито прицільний вогонь.

У район окупованого росіянами українського міста Новоазовськ прибула зведена ротна тактична група Північного флоту ВМФ Росії (незадовго до цього дана РТГ була зафіксована в районі н. п. Каменськ-Шахтинський, Ростовська область РФ). Експерти сходяться на думці, що росіяни готуються наступати.



Теги:Станиця Луганська, АТО, Луганськ, російсько- українська війна, Луганська ОДА, російська агресія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar