реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ховали Гепу...

Так прозивався у своєму кримінальному середовищі Геннадій Адольфович Кернес. Бо всі більшовики мали клички - так Ульянов став Лєніним, Джугашівілі - Сталіним, Бронштейн - Троцьким, Радомисльський - Зінов'євим, Розенфельд - Камєновим і так далі... А Кернес і був справжнім большовиком - від грабунків і вбивств, з чого починали большевики Російської імперії і з чого почали збагачення і большевики 90-х.

Тоді - іменем революції, а професорські недобитки навіть вивчили слово "експропріація", що для простих хамів переклали як "Грабь награбленное!". Нинішні ж гепи і допи, ахмєтови і коломойські з рабіновичами вкупі навіть не утруждали себе теоріями самовиправдання - просто грабували і вбивали. І не тільки совість вбивали, але й тих, хто на їх кривих стежках стояв, навіть якщо вони були з їхньої мази - згадаймо донецького Брагіна, харківського Кушнарьова, знов же таки Щербаня... А скільки безіменних у штольнях Донбасу!

Знаменно, що черга харків'ян, яка йшла з революційними гвоздичками пошанувати свого міського голову, огинала - сахалася від пам'ятника Тарасу Шевченку. Ну, не дивно - нутром же вони чують пекуче слово Тараса: "Чого ж ви чванитеся, ви, сини сердешної Украйни? Що добре ходите в ярмі? Ще лучче, як батьки ходили? Не чваньтесь - з вас деруть ремінь, а з їх, бувало, й лій топили"...

Ех, "Харків, Харків, де твоє обличчя?" - зітхав колись син дяка з Чернігівщини, зламаний більшовиками - гепами Павло Тичина. Ото воно й було, теє обличчя - в отій черзі з гвоздичками, якщо вже навіть очільник місцевої "Свободи" Ігор Швайка їх виправдовує. Виправдовує тих, що йшли на поклін до відвертого ненависника України!

А чого ж вони туди йшли? Та ще й до відкритої труни померлого від світового вірусу? Бо сказали їм, що то був "міцний господарник". Ну, це як красниє дірєктора у комуністів - правда, Леоніде Даниловичу, представнику номенклатури ЦК КПСС на заводі "Південмаш"? І його ж обирали як міцного господарника на довгі десять років президентства. А насправді обрали - злидні, розвал економіки, в тому числі й колгоспів, що списали на рухівців (пам'ятаєте: "Спасіба Руху за разруху!". Так казали ті, що вибирали не рухівців, а комуніста Кучму). Зрештою, обрали олігархат, який при Кучмі розцвів буйним цвітом чортополоху, що глушить вільне підприємницьке змагання.

В тому намацованому олігархаті Гепа був маленьким гвинтиком. Але необхідним для сірого Харкова. Чи Гепа зробив його європейським? І зарплати європейські на комунальних підприємствах Харкова? А чи медицина європейська - привіт німецькій клініці "Шаріте"! Що є такого в цьому "міцному господарнику"? А, згадав - лавочки для скверів, куплені втридорога!

Навіть в отому - Адольфович - більшовизм відвертий, адже батько був народжений і названий саме тоді, коли Сталін дружив з Гітлером та спільно ділив Європу.Нацисти й комуністи - близнюки просто: навіть прапори були в них однаково криваві.

...На вулицях Харкова - тодішньої столиці УРСР, іноземці бачили трупи українців, померлих від голоду 1933 року.І як могли українці Харкова двічі підряд обирати нащадка тих, хто той голод організовував? А так, як кияни обирали Черновецького. І якби в Дніпрі балотувався Коломойський - його би теж обрали. Зрештою, пам'ятаємо який вибір зробила вся Україна. Навіть у рідному селі міфологізованого большевиками Бандери...

Це зветься колективною національною амнезією, коли нащадки жертв обирають собі в правителі нащадків нерозкаяних катів.А медики кажуть, що і хвороба Альцгеймера наступає, коли людина не пам'ятає свого імені, не знає своєї історії, випадає зі своєї національної культури, зрештою, лишається тільки людська оболочка. Схоже, багато українців на цьому шляху - черга в Харкові наочно показала.

...Всі знають, що саме Кернес і Добкін були співтворцями ХНР, яка не вдалася, а мала би бути за планами їх російських кураторів. Та не всі знають, що напередодні російсько - української війни Сурков і його гінці об'їздили прикордонні з Росією області і пропонували їх керівникам великі гроші за сприяння агресії, власне, за зраду. Дуже великі гроші. До честі тодішнього очільника Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Хоменка - він відмовився.А в Харкові взяли. Коли ж Харків гепам не вдалося прилучити до Росії слідом за Донецьком і Луганськом, куратори потребували вернути гроші. Гепа відмовився - а шо, гешефт! Тому і стріляли в нього, тому і пересів в інвалідний візок.

Що не завадило йому затято боротися з добрим іменем генерала - антирадянщика Петра Григоренка (ага, Кернес - господарник!). Аякже - для большевиків маршал - м'ясник Жуков - свій, а генерал, що розібрався в їх облуді - зрадник.

...Ховали Гепу, а сумували українці. Та ні - не українці, лишень хохли.
Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:олігархат, Кернес, комуністи, харків


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Свого часу на кінець 90-х мала, дякуючи долі, таку гарну можливість навчатись в престижному ВУЗі м.Харків і вдячна долі за цю прекирасну можливість. Харків дійсно культурна столиця України, не в образу зазнайкуватому Києву.Більшість жителів Харкова - це освічені, талановиті, працьовиті і дуже чемні люди, не байдужі до чужого горя, а іще Харків дійсно студентська столиця, бо стільки ВУЗів різного спрямування освіти є тільки там, і там навчаються без перебільшень студенти майже з усього світу. Порівняти нинішній Харків з Харковом 90-х, - "небо і земля", без тієї убогої розвалькової інфраструктури, ямок замість доріг, навіть на центральних вулицях, мінімуму освітлення. Автор статті явно образливо ставиться до містян, порівнюючи їх з нікчемним нерозумним бидлом, яке віддало останню шану своєму очільнику-бандиту, замість засудження його так званих "злодіянь". І те, що Харків свого часу в буремному 2014-му не перетворивсь на нову ХНР- цілком заслуга покійного мера та його однодумців. Думаю, що не треба так принижувати людей, харків'яни - достатньо самостійні, розумні і зважені люди, і не є тією сірою масою, про яку ви пишете, і якщо люди прийшли з власної волі попрощатись зі своїм мером, значить він того заслуговував, час розставить все на свої місця. Сподіваюсь, що харків'яни будуть користуватись іще довго надбаннями, які отримали при керівництві їх мера та його команди, а от де будуть оця статейка та їй подібні - питання, скоріш, що на смітнику, де їм саме й місце.
avatar