реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Хороші "Свати" і їх люди

Актор Фьодор Добронравов відвідав у госпіталі міста Самара російських військових, які повернулися з війни в Україні та підтримав «спецоперацію». Добронравов знявся у головній ролі у серіалі «Свати» виробництва «Квартал 95». Актор підтримав поранених бійців і «побажав усім якнайшвидшого одужання».

«Під час відвертої розмови з військовослужбовцями він висловив їм слова підтримки та найкращі побажання», - відзвітували про цю подію в Міноборони РФ.

27 березня 2019 року Окружний адміністративний суд Києва скасував заборону на в'їзд актору «Сватів» Федору Добронравову та визнав протиправною заборону серіалу. Президент Зеленський почав трудитися в поті чола...
А вже у 2020 році міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко (людина телеканалу Г+Г) - заявив, що «не слід забороняти фільми за участю іноземних акторів, яким заборонено в'їзд до України».

А у 2021 році президент України Володимир Зеленський висловив думку, що зняті до війни з Росією фільми «не повинні страждати» через антиукраїнські висловлювання акторів.
Інфа з телеграм каналу Тарас Березовец/Taras Berezovets

Андрій БОНДАРЧУК

P.S. Безумовно, Зеленським рухала чиста любов до мистецтва, а не до гонорарів за прокат, жодних сумнівів. Звісно, це не бізнес на крові, "ето другоє" (с).



Теги:Андрій Бондарчук, команда ЗЕ, Свати, російсько - українська війна, Фільми


Читайте також



Коментарі (0)
avatar