реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Ходіть до церкви і менше глядіть в інтернет

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл закликав волинян не сіяти паніку, а дотримуватися елементарних правил гігієни, молитися і ходити до храму.

Про це він зазначив під час проповіді на завершення Богослужіння у кафедральному соборі Святої Трійці, – повідомляє Волинська єпархія ПЦУ.

У зв’язку із ситуацією щодо коронавірусу, владика Михаїл нагадав слова із Євагнгеліє: "...і якщо смертоносне щось вип’ють, не пошкодить їм" (Мк. 16:18). Пояснюючи ці слова, архієрей зазначив, що не варто на час карантину забувати про віру.

"Потрібно ходити до храму, сповідатися та причащатися, і тоді Господь захистить ваше чисте серце від всіх негараздів. Але у сучасному світі ми часто забуваємо про свої духовні потреби. Й замість того, аби, прокинувшись, подякувати Богу, за те, що благословив прожити ще один день, ми відразу вмикаємо інтернет. Саме сучасні засоби масової інформації "допомагають" сіяти паніку", – зазначив Михаїл.

Відтак владика закликав менше заглядати в інтернет, молитися й ходити до храму, а також дотримуватися елементарних правил гігієни.
Конкурент



Теги:короновірус, митрополит Михаїл, паніка, пцу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar