реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Хоч і криворуке, та все ж випилювання Медведчука...

Медведчук отримав цілодобовий домашній арешт. Я чогось такого й очікував. Не варто ні посипати голову попелом, ні впадати у відчай.

Зеленський продовжує торги і пропонує куму путіна втекти до рашки. Бо саме його призначили на роль олігарха, якого показово типу поборе Зе.

Ви ж пам'ятаєте гучні заяви про деолігархічний закон? З подачі льовочкіна, на цю роль і обраний медведчук. Плюс американцям же треба щось показати? От і хочуть пресанути всім ненависного медведчука. Правда, саджати його ніхто, звичайно, не збирається.

Але медведчук і не втече. Бо розуміє, шо вартує хоч чогось тільки поки він в Україні. В рашці він менш цінний навіть за януковича. Плюс для нього війна з Україною - це особисте, як і для будь-якого манкурта за покликом душі.

Ну, а Зе показав свою слабкість. Бо ясно, що він хоче примучити олігархів до співпраці. Однак, ось така історія з медведчуком показала, що на радикальні кроки зе все ж таки йти не готовий. А значить- олігархи відчують його слабкість. І об'єднаються проти нього. Як хижаки рвуть підранка.

І все ж, позитив у всьому цьому балагані є. Знову ж таки, не дивлячись на всю криворукість Зе-команди, випилювання і делегітимізація медведчука відбулася. І в стратегічному сенсі це - добре. Адже відкриває шлях до делегітимізації відверто проросійського кодла в Україні.

Ну, а Зеленський, нагадую - це просто руйнівник через власну криворукість залишків кучмівської системи. Ні на що більше він не здатен.

Богдан БУТКЕВИЧ



Теги:Медведчук, гібридна війна, команда ЗЕ, олігархат, Богдан Буткевич


Читайте також



Коментарі (0)
avatar