реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

До речі, з приводу олігархів, які втекли

Думаю, що тікають вони не стільки від путіна, скільки від страху перед українцями.

Бо прекрасно розуміють, що абсолютну більшість своїх статків вони набули незаконно. І не зробили геть нічого для побудови нормальної працюючої цивілізованої системи права. Яка б їх захистила.

І тому якщо почнеться реальний треш, то до них прийдуть. Вони ж бачать, як виносять магазини зброї й ростуть загони тероборони. Вони ж розуміють, що якщо дійсно полихне - то їм все згадають. Або патріоти, або просто мародери. Або й ті, й ті. Й ніяка охорона не врятує. Навіть понад те - охорона приєднається.

Бо якщо ти сцикун, який не захищає своє - то тебе нема за що поважати. Ти - просто дрібний шкідник. І тебе не гріх потрусити. Віджати у такого награбоване - це нормально. Бо еліта починається не з моменту, коли ти нахапав. А з того моменту, коли ти навчився це захищати. І ладен за це покласти життя.

Ось так ставали елітою в Британії, Франції, США, Німеччині. А ті, хто тікав - того розривали.

І цих розірвуть. Їх втеча розділить їх життя на до цього дня і після. Нема ніяких більше всевладних олігархів - є купка сцикливих злодюг. Та їх обслуги.

І той факт, що скоро все закінчиться і вони повернуться, не поверне їм статусу, який був до цього.
Нова еліта народжується зараз серед тих, хто лишається. Через дуже різні причини - може, навіть дуже прагматичні й далекі від патріотичного пафосу.
Однак - лишаються. І це - головне.

Тож, все на краще, пані та панове. Хай гниль, яка не бачить свого майбутнього в Україні - валить нафіг звідси.
Так що і за це варто подякувати кремлівському чахлику путіну

Богдан БУТКЕВИЧ



Теги:олігархат, гібридна війна, Богдан Буткевич


Читайте також



Коментарі (0)
avatar