реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Черговий вкид для відвернення уваги

Щодо підозри Медведчуку у держзраді, яку сьогодні швиденько склепали й викотили Венедіктова та страж офшорів Зеленського - Баканов. Ввечері, щоб перебити всі інформприводи тижня. Явно за панічною вказівкою з Банкової - робіть що хочете, але перебийте жестякове для зелені інфотло.

Рібятки, вдруге в одну й ту саму воду увійти не вийде. В лютому РНБО-шоу змогло на певний час зняти пароксизм ненависті до Зе. Яке було побудовано якраз на особистості Медведчука. Точніше, головною метою було віджати в нього канали.

Ну, й показати, мовляв - ми ж теж боремося з ворогами., не зрадники ми, ніт. А той пошук міру в очах путіна - так хто старе згадає, тому ми завжди і будемо медведчука тикати під носа.

Тепер ці дурачки не придумали нічого краще, ніж спробувати перебити скандал з офшорами Зе, вагнергейтом, смертю Полякова та трешем у Раді - знову підозрою куму Путіна. Ну, й натякнули, що хай, мовляв, Порошенко готується.

І все б нічого - ось тільки чому саме зараз? Так само як і з Трухановим вчора. Ці обставини стали відомими тільки зараз? Чи в СБУ не було цих записів, на яких грунтується все, ще кілька років тому? Чи щось нове з'явилося по обох справах за останні 2,5 роки, скільки Зе при владі? Звичайно, ні.

Абсолютно очевидно, що команда зеленського знає тільки один антикризовий спосіб - вкидати новий, ще більш трешовий інфопривід. І робить це з величезною швидкістю - щоб ми не встигали концентруватися на чомусь одному.
От і зараз вирішили призабутим вже кумом путіна перебити ті днопоглиблюючі роботи, якими вони займаються останні кілька тижнів. Всі мають побігти обговорювати, чи посадить Зеленський Порошенка зрештою. І цим типу перебити все те, що відбулося в останні дні.

І останнє. При тому, що я звинувачував Порошенка у стосунках з медведчуком ще тоді, коли зеленню і не пахло в українській політиці, зазначу: якби в СБУ дійсно були якісь залізобетонні докази проти п'ятого президента, Зеленський би ще в 2019-му їх використав.

Це не означає, що Порошенко не винен. Це означає, що команда Зе - огидні маніпулятори, жодній дії яких не може бути довіри. Жодній.

Богдан БУТКЕВИЧ



Теги:команда ЗЕ, Баканов, Богдан Буткевич, Медведчук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar