Хліб для ревматиків та радикулітників
Від звичайного дріжджового хліба слід відмовитися. Натомість готувати собі такий: відварену в мундирах картоплю розім‘яти і змішати з мукою грубого млива та пшеничних висівок, додати трохи натертої моркви і посіченого кропу, скропити лляною олією. Тісто розкачати на тонкі коржі і випікати на сковороді без жиру.
Такий хліб буде поживніший і корисніший для будь-кого.
Із книги «Вік і лік. Рецепти на всяку оздоровчу потребу від карпатського знатника Андрія Ворона».
Мирослав ДОЧИНЕЦЬ
Такий хліб буде поживніший і корисніший для будь-кого.
Із книги «Вік і лік. Рецепти на всяку оздоровчу потребу від карпатського знатника Андрія Ворона».
Мирослав ДОЧИНЕЦЬ
Читайте також |
Коментарі (0) |