реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Хабар голови Верховного Суду чи підстава?

Щойно НАБУ офіційно заявило, що взяло голову Верховного Суду Всеволода Князева на хабарі майже у 3 (2,7 чи 2,8) млн. доларів.А ще у 18 суддів йдуть обшуки.

Дуже негарна новина.
Як тому, що цього дядю нібито обирали через всі сита відбору. А значить - це ще один удар по системі конкурсів і їх легітимності. Чекаємо зливи криків від позитивної блогерні про те, як треба щоб всіх особисто Зеленський призначав, бо на тих конкурсах одні "соросята-корупціонери" перемагають.

Я вже не кажу про моральність такого трешу - брати хабар в кілька лямів баксів, коли вся країна збирає по гривні на армію. Хоча почекаємо доказів. НАБУ у мене більше довіри не викликає.

Так і тому ця новина є дуже кепською, бо вперті чутки говорять: НАБУ, і у вигляді нового голови Кривоноса, і у вигляді сірого кардинала Гізо Углави, домовилося з ОП про співпрацю. Справи Коболева та Пивоварського й ситуація з недопуском Ольги Комарової до роботи в якості комунікаційниці в Бюро людиною Углави Поліною Лисенко - це в якості побічних доказів.

Відповідно, це цілком може бути операція по взяттю під контроль Верховного Суду. Де НАБУ вигідно показати ефективність, а ОПшці перед омріяними виборами - взяти під контроль найвищий суд.

Але ок - почекаємо з висновками. Може, в мене просто вже паранойя на грунті нелюбові до єрмачні. Всяке може буть.

ЗИ: Те, як різко по команді новина розганяється ОПшною сєточкою в тг, позитивною блогернею ОП та підсбушними провокаторами, з емоційними матюками та типу інсайдами, за що саме Князев типу брав бабло (зняття санкцій з Жеваго), ще більше навіює на мене неприємні передчуття...

ЗИЗИ: А ще є варіант з помстою від судді Львова з російським паспортом. Якого Князєв вигнав з Верховного Суду.
А чиїм дружком у нас є Львов? Правильно - Татарова. Куратора по брудним справам Офісу президента. До речі, Зеленський так у Львова паспорт і не забрав.

Кароч, дуже гидко тхне від цієї справи. В усіх сенсах.
І якщо це правда, і якщо - подстава, і якщо - поєднання правди й подстави.

Богдан БУТКЕВИЧ



Теги:судді, офіс президента, хабар, Богдан Буткевич, набу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar