реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Керівник самооборони Майдану очолив громадську безпеку УМВС

Наказом МВС України виконуючим обов’язки заступника начальника УМВС України в Чернігівській області – начальником міліції громадської безпеки призначений підполковник міліції Альохін Едуард Володимирович.

Про це повідомляє СЗГ УМВС в Чернігівській області.

Едуард Володимирович народився в Чернігові 11 жовтня 1968 року. Навчався в Чернігівському державному педагогічному інституті, звідки був призваний до лав збройних сил СРСР. Закінчив навчання в інституті у 1992 році - вже після демобілізації.

Службу в органах внутрішніх справ розпочав у серпні 1992 року на посаді оперуповноваженого карного розшуку лінійного відділу внутрішніх справ на станції «Чернігів».

Обіймав різні посади в карному розшуку Чернігівського районного відділу та Чернігівського міського управління.

В 1998 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «правознавство».

З 2002 року - заступник начальника управління карного розшуку УМВС.

В березні 2005 року був призначений на посаду начальника Чернігівського міського відділу.

За час служби неодноразово заохочувався - відзнакою президента України медаллю «За бездоганну службу» ІІІ ступеня, нагрудними знаками МВС “За відзнаку в службі „ ІІ та І ступенів, почесним знаком МВС України, відзнакою МВС України „За доблесть, відвагу в службі карного розшуку” ІІ та І ступеню.

Вчора на засіданні обласного штабу національного спротиву Едуард Альохін запевнив присутніх у своїй готовноісті до співпраці з українськими громадськими організаціями з метою забезпечення належного громадського порядку. Едуард Альохін тривалий час очолив самооборону чернігівського Майдану і входить у штаб національного спротиву.



Теги:Майдан, УМВС в Чернігівській області, громадська безпека, штаб спротиву, самооборона


Читайте також



Коментарі (0)
avatar