реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Батьківщина" веде в облраду нових людей

Оскільки від лідерки "Батьківщини" останніми рокамии відпали багато відомих людей, то обласна організація сформувала список кандидатів до обласної ради з тих партійців, які лишилися вірними і Юлії Тимошенко, і партії.

Очолює список народний депутат Валерій Дубіль, хоча зрозуміло, що крісло депутата Верховної Ради він не залишить і відтак його балотування в обласну раду є тільки для авторитетності.

У списку "Батьківщини" з діючих чиновників обласного рівня тільки начальник управління юстиції Юрій Власенко, відомий, зокрема, чернігівцям тим, що в судах з Катерининською церквою відстоював позицію єпархії УПЦ Московського патріархату. Цікаво, що балотуються від "Батьківщини" і два заступники прилуцького міського голови - Дмитро Даценко і Дмитро Іванов. Є і хаступник голови Прилуцької РДА Денис Росовський. Все-таки для Валерія Дубіля Прилуки лишаються базовим регіоном...

Помітним є колишній голова Чернігівської ОДА, колишній керівник податкової та видавництва "Деснянська правда" Володимир Івашко. Нині він, судячи з інформації ЦВК, керівник ТОВ "Міжнародний торговельний альянс".

Окрасою списку є лікар з Бахмацького району, який зараз працює\воює на російсько- українському фронті, голова Бахмацької районної "Просвіти" Олег Калиняк.

Відома серед чернігівських жінок лікарка Лариса Кадіна та біолог - викладач Юрій Карпенко також входять до списку "Батьківщини".

Балотуються і скандально відомі ніжинський депутат Сергій Охонько та колишній голова Щорської РДА, а нині захисник комуністичної назви Григорій Скидан.

"Батьківщина" залучила до своїх списків і трьох людей від землі - балотуються фермери Борис Мельник з Носівки, Микола Самойленко з Ніжинського району та Іван Якуб з Городнянщини.



Теги:Батьківщина, Чернігівська обласна рада, Валерій Дубіль, місцеві вибори


Читайте також



Коментарі (0)
avatar