реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Казахстан: даних про опір нема

Оперативна ситуація в Казахстані станом на ранок суттєво не змінилася. Продовжуються затримання, вже більш ніж 5 тис. затриманих.

Московіти продовжують прибувати до країни, їх орієнтовна кількість становить від 3 до 7 тис. Казахстанська поліція звітується захопленими стволами (правда, їх в кращому випадку десятки, а не сотні). Постійно рефреном йдеться про іноземців (продовжують підтримувати версію про іноземне вторгнення), але серед так званих іноземців демонструють лише декілька паспортів громадян сусідніх країн, які очевидно приїхали на заробітки. Свого часу я таку "біржу праці" спостерігав в Алмати.

МВС продовжує теревенити про 20 тис. бойовиків. І це коли навіть Токаєв зніс свій пост про це. Очевидно, таким чином легше виправдовуватися за свою безпорадність та некомпетентність. Ну і потім хтось має відповідати за всі жертви на вулицях.

Новин про Назарбаєва немає. Чутки про його смерть, що з'явилися, продовження не мали. Взагалі тема Назарбаєва продовжує залишатися дуже дражливою. До того, за криве слово в сторону Єлбаси КК РК передбачене покарання. Достеменних відомостей про триваючий опір немає.

Ігор СЕМИВОЛОС



Теги:казахстан, Ігор Семиволос, російська агресія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar