реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кавказ присягнув Путіну без українців

23 січня в Кисловодську на базі санаторію Управління справами Президента Російської Федерації «Зоря» пройшов форум народів Півдня Росії, в якому брали участь більше 300 представників республік, країв і областей, що входять до складу Південного і Північно-Кавказького федеральних округів.

До делегації кожного суб'єкта увійшли представники великих громадських об'єднань, рад старійшин, молодіжних рухів, духовенства, козацтва, а також культури та освіти. У роботі форуму взяли участь прем'єр-міністр Уряду РФ В. Путін, повпред президента РФ у СКФО віце-прем'єр А. Хлопонін, губернатор СК В. Гаєвський, ряд міністрів федерального уряду.

Учасники форуму обговорили з керівниками держави найбільш актуальні проблеми, перспективи розвитку міжнаціональних відносин, особливості роботи з молоддю ряду республік.
Проте експерти зазначають, що найголовнішою метою зустрічі для Володимира Путіна було отримати підтримку від Кавказької еліти на майбутніх президентських перегонах. Свого він домігся, тож недаремно ці збори називають в Росії такими на яких «Кавказ присягнув Путіну».
Українців на цьому святі проігнорували, представника жодної української організації запрошено не було. Хоча Володимир Путін одного разу прохопився про українців:
«Россия возникла и веками развивалась как многонациональное государство. Государство, в котором постоянно шел процесс взаимного привыкания, взаимного проникновения, смешивания народов на семейном, на дружеском, на служебном уровне. Сотен этносов, живущих на своей земле вместе и рядом с русскими. Освоение огромных территорий, наполнявшее всю историю России, было совместным делом многих народов. Достаточно сказать, что этнические украинцы живут на пространстве от Карпат до Камчатки. Как и этнические татары, евреи, белорусы…»

Олександр ЯСЕНЧУК





Коментарі (1)
avatar
1
Отож Путін-вепс визнав, що україна -- від Карпат до Курил!
avatar