реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Картини і пазли

У День молоді жителі Срібного мали нагоду побувати на виставці картин молодого художника з Гриціївки Антона Юрченка та ознайомитись із роботами Сергія Приходька з Олексинець, які теж можна віднести до творчості і світу мистецтва, - складанням пазлів.

Усі роботи Антона Юрченка, з яким кожен міг поспілкуватись під час виставки, - пейзажі, натюрморти яскраві, життєрадісні, сповнені позитивного змісту. А справжньою окрасою добірки його робіт, представлених на виставці, була велика картина вітрильника в бурхливих хвилях океанського шторму.

Одна з найвідоміших для розвитку ігор у світі - пазли. Виявляється, ними захоплюється також чимало людей різного віку – і діти, і дорослі. Справжнім майстром цієї справи є Сергій Приходько з Олексинець.

Здавалося б, що тут складного - зібрати по частинках цілу картинку? Та зовнішня простота вимагає неабияких вмінь, навичок. І це заняття зовсім не забавка, а досить серйозна, складна робота. Спробуйте, наприклад, скласти із сотень пазлів хоча б найменшу із робіт, представлених на виставці. У більшості з нас це займе не одну годину часу.

Мистецький захід був благодійним, на підтримку Збройних Сил України: поряд стояла скринька для пожертв, усі зібрані кошти передадуть на потреби військових.

Газета "Срібнянщина"



Теги:Художники, Срібне, Антон Юрченко


Читайте також






Коментарі (0)
avatar