реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Кара за змінене слово

Священика Іоана Коваля, уродженця України та клірика м. Москва, Гундяєв у лютому цього року «заборонив у служінні», а днями «церковний суд» - «позбавив сану».

Причина? Він у езотеричному заклинанні (яке Гундяєв назвав «Малітвай а святой русі») замінив слово «перемога» на слово «мир». Чим, на думку Гундяєва і прісних, порушив купу правил і підірвав єдність РПЦ. Бо посмів просити не перемоги для %утіна і його імперії зла.

А тепер - до справ українських.
Гундяєв ЗА ОДНУ ЗМІНУ в тексті своїх заклинань «рубає голову». А які покарання наклав він на вище духовенство МПвУ-УПЦ, яке нібито оголосило ще рік тому «незалежність від Москви»? Хоч якесь? Хоча б заяву про незадоволення? Якесь зауваження зробив?

НІЧОГО!
Зрозуміло, що адептам МП та найманим працівникам її структур, які свою совість продають за зарплату з бюджету отца Вадімія і Ко - це не аргумент. Їм - ніщо не аргумент. Навіть якби мертві воскресли і сповістили чи ангели з неба.

Але всім, хто справді хоче розуміти і розбиратися - хіба не очевидно, що коли Гундяєв за одне замінене слово в «молитві» - «позбавляє сану», то що би він зробив з тими, хто РЕАЛЬНО розірвав би підлеглість РПЦ?

Митрополит ЄВСТРАТІЙ ЗОРЯ



Теги:Московська церква, УПЦ МП, патріарх Кирил Гундяєв, Євстратій Зоря


Читайте також



Коментарі (0)
avatar