реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Капітальний ремонт партії оголосив Іван Заєць

Звітно-виборна конференція обласної організації Української народної партії зібрала біля 60 делегатів з усіх районів області. Приїхав і виконуючий обов'язки голови партії Іван Заєць. Всі чекали відповіді на питання: що робити з партією, яка програла вибори?

Гостроти у виступах не бракувало -- Володимир Кузьменко з Чернігова, Борис Домоцький з Новгорода- Сіверського, Сергій Трегубенко з Мени, Борис Мазур з Борзни критикували і Віктора Ющенка, який очолював спільний список "Нашої України", УНП та КУНу, і керівництво своєї партії.

"Потрібен капітальний ремонт партії!" -- наголосив в.о. голови партії Іван Заєць. Чому він в.о. і де голова? Справа у тому, що відповідно до чинного законодавства, Юрій Костенко мав написати заяву про вихід з УНП, щоб бути в партійному виборчому списку "Нашої України". А повернути його назад, у партію, може тільки з'їзд, що відбудеться у квітні.

Обласна конференція таємним голосуванням знову обрала головою обласної організації УНП Володимира Ступака (43 - "за", 4 -- "утримались", 6 -- зіпсовані бюлетені, бо не зроблено жодної відмітки).



Теги:Володимир Ступак, УНП, опозиція, Іван Заєць


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Згідно практики відновлювальних робіт ремонтується тільки те, що ще стоить. А якщо УНП вже лежить, що там ремонтувати, тай команда ремонтників дуже стара та втратила свою професіональність та якість. УНП на свалку партійної історії.
avatar
2
Для капітального ремонту потрібні нові капітальні запчастини. А зношені - в брухт!
avatar
3
Таке враження, що у декого, білого і пухнастого, що режим Януковича вже на свалкє історії, панове.
avatar