реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ющенку -- 58!

Багато читачів "Сіверщини" та моєї книги "Акурайку" пам'ятають статтю "Шарль де Ющенко" -- гадаю, назва навіть для нечительників зрозуміла в сенсі співвідносності з видатним французом генералом Шарлем де Голлем. До речі, улюбленим героєм Віктора Ющенка.
За цю статтю деякі "прозорливці заднім умом" мені й досі дорікають -- мовляв, апологетика Ющенка, а він же усіх зрадив... Кажу -- я й сьогодні готовий підписатися під тією статтею. А "вумникам" скажу: " Дай Бог, щоб я був такий розумний наперед, як ви розумні ззаду"... А критикувати його можу з годину, як і ви всі...

Але, по-перше, знаючи Ющенка трохи ближче, ніж читачі "Сіверщини" в Низківці та Хотинівці (бо працював у його штабі в Чернігові), казав і кажу: "Президент -- це функція. А ми хотіли Месію". Хіба не чекали ми від Ющенка всього того, що самі не годні були зробити десятиліттями?!

По-друге, як людина, як патріот, Ющенко був і залишається цікавою людиною, українською людиною. І не такі ми багаті, щоб таких людей списувати за борт при першій нагоді.

А по -третє, треба уважно читати, що критикуєте -- у тій статті я писав про принципову різницю між Шарлем де Голлем і Віктором Ющенком: перший був генералом, а другий -- бухгалтером.

... Наразі вважаю за честь привітати Віктора Ющенка з днем народження і побажати йому успіхів. Попри все. Бо його успіхи -- це будуть і успіхи України!

Василь ЧЕПУРНИЙ. Фото з Батурина, який завдяки Ющенку став містом.



Теги:Ющенко, Шарль Де Голль, Василь Чепурний, Акурайку


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Фото з Батурина, який завдяки Ющенку став містом...
А Україна, завдяки слабкості й схильності до зради ющенка та капітуляцією перед бандитами стала великою Зоною.
avatar
2
Яка насмішка: порівняти це з Шарлем де Голлем. Воно й не дивно - мертвяки (моральні) хвалять мертвих.
avatar
3
Панове, Шарль де Голль (1890 - 1970) став таким великим тільки після другого пришестя до влади в якості президента Франції (1959-1969 рр.) коли йому було 69 років.
А підчас першого приходу до влади (1944-1946рр.), коли йому було лише у 54 роки. Тоді запросто його зацькували соціал-комуно-популісти і невдоволені соратники по антифашистському супротиву. Тому він пішов у вигнання як Наполеон.
Тому Василь Чепурний мав, а може й ще має, рацію.
avatar
4
Дивно: так мало коментарів проти Ющенка -- невже втомилися? У нас же плюнути в його сторону -- як "здорово живеш"!
Іване, а за кого ви голосували на виборах і до чого тут Ющенко? Garry -- почитайте біографію генерала де Голля, вона є в російському перекладі! Дякую, Сергію, за розуміння мого улюбленого де Голля!
avatar