реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Юрій Костенко у Чернігові:" УНП стане партією влади!"

Таке переконання висловив голова Української народної партії під час прес-конференції в культурно-мистецькому центрі "Інтермеццо", відповідаючи на питання про рейтинги кандидатів у Президенти.
"У нашої партії єдиний представник очолює область -- це Валерій Асадчев у Полтаві. Так ось це є область, у якій -- економічне зростання. Ми починали кампанію цих виборів з дуже низького рейтингу -- плата за постійне обслуговування УНП блоків. Проте зараз наша партія вже має 2 відсотки і рейтинг зростає" -- Юрій Костенко.

Лідер УНП розкритикував економічну політику уряду Юлії Тимошенко:" До українського бізнесу влада ставиться як до найлютішого ворога. Тому й завозяться в Україну іноземні товари. Віктор Пинзеник при всіх урядах дбав про відкриття наших кордонів, але ніхто не дбає про свого вітчизняного виробника". Ю.Костенко розповів, що м"ясо приймають по 8 гривень у живій вазі, бо "Юля Володимирівна завезла півмільйона тон заморожених м"ясних брикетів. Ними й начиняють ковбаси замість українського м"яса".

Юрій Костенко для дружини придбав в "Інтермеццо" томик японської поезії.




Теги:Інтермеццо, УНП, економічний націоналізм, Костенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar