реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Юрій КОСТЕНКО: «Лише українська влада здатна захистити Україну»

«Сьогодні нам, українцям, потрібно робити не черговий виборчий проект, а потужну національну партію», - заявив на Форумі патріотичних сил 7 липня ц. р. , де було оголошено про об`єднання, лідер Української народної партії Юрій КОСТЕНКО. За його словами, «боротися на виборах маємо не за проходження бар'єру, а за політичну владу в Україні, яка починається з парламентської більшості, бо лише українська влада здатна – робити українське, захищати українське і наповнювати наше життя українським змістом».
На думку КОСТЕНКА, Україна сьогодні не Європа, бо «в Україні на відміну від Польщі, Естонії чи Латвії за 21 рік ніколи не було національної української влади», а «в українському парламенті жодного разу не було 226 тих, хто понад усе дбає про українське!». Лише цим лідер УНП пояснює бездарні рішення Верховної Ради щодо здачі третього у світі ядерного потенціалу, Чорноморського флоту, своєї частки у багатствах колишнього СРСР, підписання газових угод, здачі своєї території під іноземну військову базу, врешті-решт, своєї рідної мови, здача якої в угоду Росії відбулося днями в українському парламенті».
За словами політика, «сьогодні українці розділені і поділені політичними проектами на непримиренних ворогів», бо «21 рік влада України шукала собі друзів по усіх світах, від Москви та Вашингтона до Гондурасу, замість того, щоб робити всіх українців товаришами, незалежно від того по яку сторону Дніпра вони живуть і до якої церкви ходять». «А 5-7 мільйонів наших співвітчизників взагалі зникли з незалежної держави, віддаючи свій розум і працю на розвиток інших народів», - констатував лідер УНП.
«Через відсутність національної української влади Україна на 21-му році незалежності знову поставлена перед вибором, куди йти – назад до російського тоталітарного рабства, чи вперед до демократичної Європи, яка гарантує політичну свободу нації», – наголосив Юрій КОСТЕНКО.

Прес-служба УНП








Коментарі (4)
avatar
1
Да , именно украинская власть, но без тябя и Юща - предателя. Подлость можно простить только детям, а ты ему руку подаешь? И какой ты после этого патриот?
avatar
2
администратору привет - проверка связи.
avatar
3
Влада в Україні, що зформувалася в останні 10-15 років, не здатна нікого й нічого захищати, крім своїх теплих посад, статків та маленьких "хатинок" по всьому світу. Кому як не Костенку це не знати, який був міністром в уряді Кучми. Те, що він та його малочисельні люди злигалися зі зрадником Ющенком - підтвердження його перманентної неадекватності та нафталінності.
avatar
4
Юрій Костенко працював в урядах у 1992 - 1998 рр., тобто 14 років не має відношення до виконавчої влади.
Шалена ненавість до В.Ющенка є свідченням або абсолютної нездатності реально оцінювати факти і ситуацію в країні, або через несприйняття правдивості його багатьох суджень(не всіх звісно, святих у владі не буває!), що розвіюють у декого солодкі міфи про месій, які все дадуть для них улюблених без прикладання власних зусиль.
Звичайно, якщо це не вереск звичайного українофоба, який провокує українське самоїдство.
avatar