реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Юний заступник Ляшка має картини і ...мощі

Народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий оприлюднив свої доходи за 2015 рік

Як пише Politeka, відповідна декларація парламентарія стала доступною в системі Єдиного державного реєстру декларацій (ЕГРД). https://politeka.net/

З основних активів «радикала» - це колекції вин, картин, меблів майстрів XIX століття, а також святих мощей та ікон.

Зокрема, нардеп вказав у декларації 8 картин, колекцію ікон з 72 полотен (одна з них датується XVI століттям), колекцію вин з 186 пляшок, а також меблі голландського і англійського виробництва.

Крім того, в декларації Лозового вказана колекція холодної зброї XIX-ХХ століття з 32 одиниць, а також хрест-енколпіон зі святими мощами ХIII століття.

Також декларант вказав, що користується автомобілем Toyota Sequoia (правда, узятим в оренду) і квартирою в Києві в 39 квадратних метрів, яка також знаходиться в тимчасовому користуванні.

Офіційна зарплата Лозового за рік становить 69,5 тис гривень. Ще 80,5 тис гривень він отримує за виконання завдань, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень.

В готівковому розпорядженні нардепа знаходяться $ 50 тис, 150 тис євро і 800 тис гривень.
Серед «цінностей» в декларації депутат вказав наявність партійного квитка «РП».

Довідка. Андрій Лозовий 1989 року народження. Ніде не працював, якщо не рахувати політику. У бізнесі не був. Звідки такі цінності, що тягнуть не на один мільйон - треба буде пояснювати.



Теги:електронне декларування, Радикальна партія Ляшка, Лозовий


Читайте також



Коментарі (0)
avatar