реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Їх хобі — викрадення авто

Після чергової вечірки вони втрьох вирішили відкрити для себе нову справу, яка абсолютно не вимагає будь-яких фінансових витрат, хіба що трохи ризику. Але до ризику молодь зазвичай швидко звикає.

Відчиняли дверцята машин вони швидко – тільки з першою трохи пововтузилися, а потім пішло-поїхало. З кожним викраденням автомобіля свою майстерність відшліфовували. За допомогою ножа двері відчинялися без зайвих зусиль, а з’єднувати проводи — теж секундна справа. Кататися на викрадених авто молодим людям так подобалося, що часто не хотіли бачити бетонних або металевих перешкод на тротуарах та інших заборонених для проїзду місцях. І якщо автомобіль сильно десь був пошкоджений, викрадачі його на місці і залишали.

Одного разу при викраденні чергового автомобіля працівники дорожньо-патрульної служби спробували затримати викрадачів. Ті кинулися навтьоки, але були затримані.

Обоє викрадачів засуджені до п’яти років з конфіскацією особистого майна, що належить їм на праві власності. А третього, зважаючи, що на його утриманні є малолітня дитина, суд звільнив від відбування призначеного покарання, але встановив іспитовий строк на три роки. Всі троє за заподіяну шкоду повинні виплатити власникам викрадених автомобілів більше 46 тисяч гривень.

Володимир БАСАЛИК,
старший помічник прокурора міста Чернігова,
молодший радник юстиції,
спеціально для "Сіверщини"




Теги:юстиції, Чернігова, міста, Старший, Прокурора, володимир, Басалик, Радник, Помічник


Читайте також



Коментарі (0)
avatar