реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Янукович прокинувся і побачив "Хюндаї"

Президент розкритикував у свинячий голос діяльність свого соратника Бориса Колєснікова, недавнього міністра транспорту. А чому тільки його -- хіба це не був уряд Азарова? Чи знову винні "папєрєднікі"?

«Чому, маючи власний прототип швидкісного потягу, кошти вкладали не в налагодження свого серійного виробництіва, а в придбання імпортної техніки? Що, нам не було зрозуміло, що ця техніка не пристосована до наших умов експлуатації до кінця?» - запитав Президент.

При цьому він зауважив, що також не були враховані інтереси українського товаровиробника, української економіки.
Ох, милий ти наш, згадав навіть про українського товаровиробника! Ще б згадав про українські комбайни, яких нема. Зате в сина Олександра є Херсонський комбайновий завод, що не випускає комбайнів. І не планує випускати...

Зрештою, ціна по поїздку на "Хюндаї" у рази більша за звичайний поїзд. Звісно, ні Янукович, ні Колесников поїздами не їздять такої арифметики не знають...



Теги:Корупція, уряд Азарова, Хюндаї, колесников


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Щось я не пригадую, щоб Колесников коли небудь був міністром транспорту! Ну нехай президент зняв його з посади, а звідки у вас повноваженя понижати в посадах Віце-прем"ера ?
avatar