реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Янукович клянеться...

Янукович клянеться, що журналістів не чіпають. Адміністрація президента не втручається в роботу засобів масової інформації. Про це заявив президент Віктор Янукович в інтерв'ю ВВС, коментуючи заяви організації "Репортери без кордонів" щодо тиску на журналістів в Україні.

"Я читав ці листи, я хочу сказати, що я дав доручення працівникам, які займаються питаннями контактів з засобами масової інформації", - сказав він.

"У мене підготовлена довідка, яка виключає будь-яке втручання з боку адміністрації президента або моїх працівників в роботу засобів масової інформації. Таких фактів не існує, це неправда. Я про це неодноразово казав", - зазначив Янукович.

"Це намагання опозиції звинувачувати мене в тому, що є утиски свободи слова в Україні. Насправді цього немає. Я хотів би, щоб ви показали мені журналіста чи головного редактора будь-якого видавництва, який би підтвердив цей факт. Покажіть мені", - заявив він.

За словами президента, "є певні внутрішні протиріччя на рівні адміністрації тих чи інших видавництв, каналів чи друкованих засобів масової інформації, приватних".

Янукович наголосив, що в такі протиріччя ні він, ні працівники його адміністрації "не мають права ніяк втручатися і регулювати між ними стосунки".

"Це не наша справа, бо це було б, навпаки, втручання, і я цього ніколи не буду робити", - підкреслив він.

"Українська правда"




Теги:журналісти, Янукович, преса, Репортери без кордонів


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
в СМИ не лезут... ГАИ никому не мешает ездить на митинги... верим, чего уж там. Скоро тосты за столом будут - за Януковича! к тому идём... репрессии, пропавшие безвести журналисты и представители опозиции, не у нас первых так начинался авторитарный строй.
avatar