реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

УВАГА! У ЧЕРНІГОВІ РОЗШУКУЄТЬСЯ ШПИГУН!

До яких тільки способів та прийомів не вдаються опоненти своїх недругів? Після першого туру виборів це особливо проявилося.

І якщо в деяких населених пунктах області реалізація фальшивих газет «Гарт», «Голос Батьківщини», «Правда України», наприклад, здійснювалась з дотриманням хоч якихось правил конспірації, то в самому обласному центрі біля самісіньких біло-синьо наметів можна відкрито було отримати фальшивку під логотипом аж досить відомої «Комсомольської правди». Примірники так і розходилися по руках перехожих.

Хто це зробив? Поки що невідомо. А чи буде коли це з’ясовано — покаже час. Та мені, власне, у це мало віриться, якщо зважати на те, що такі брудні технології запущені якраз після першого туру виборів — коли одна політична сила, визначаючи свого переможця, вже була впевнена у позитивних для себе результатах.
Аналогічні технології масово впроваджувалися ще у 2004 році, тільки тоді, в період прем’єрства Віктора Януковича та президентства Леоніда Кучми, цьому сприяли активні дії усіляких спецслужб, з-за дій яких їх назвати українськими вкрай було досить складно.
І ось тепер — що це?
Чи не тому різного роду «специ» пронирюють всередину штабів своїх конкурентів, а також прошпиговують у маси під час проведення усіляких відкритих заходів з метою отримання певної інформації з подальшим використанням, скажімо, ось у таких фальшивих газетах?
… При врученні мешканцям сіл Чернігівського району державних земельних актів на право власності народним депутатом України від фракції БЮТ Віталієм Коржем у залі Чернігівської районної ради випадково виявили одну «цікаву» людину, яка займалась фіксацією отриманої інформації. Звичайно, що це міг бути і один з конкурентів команди Юлії Тимошенко, а міг і не бути ним. Тоді хто? На запитання представника районного штабу БЮТ — звідкіля він, невідомий представився: «Кореспондент газети «Сіверщина». А на наше прохання пред’явити журналістське посвідчення, він його і пред’явив. На документі, як не дивно, був вміщений справжній кольоровий логотип нашої газети та й ще з печаткою «Сіверщини». "Такого кореспондента в "Сіверщині" нема і посвідчення лівим людям я, звісно, не видавав", -- запевнив головний редактор "Сіверщини" Василь Чепурний.
Фальшиві газети -- фальшиві посвідчення: час повертається?

Сергій Кордик
На фото: невідомий «кореспондент» газети «Сіверщина»




Теги:фалшивки, Янукович, газети, вибори, Шпигун, Чернігів, шпигунство, фальшиві, преса, Тимошенко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Час змінюється.
Гарно фактами оперуєте. Справжній "полковник"!
avatar