реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Якою буде осінь?

В Україні початок осені обіцяє бути відносно теплим, а в жовтні до країни навіть прийде "бабине літо". Однак у листопаді українці побачать перші "мінуси". Пише telegraf.com.ua.

Як розповіла кліматолог Світлана Бойченко у коментарі kp.ua, початок вересня в Україні може бути по-справжньому літнім, із середньою температурою на рівні +26…+27 градусів. Однак з другої половини температура повітря почне знижуватися, а небо затягне дощовими хмарами. Дощовим буде і жовтень, хоча у першій його половині варто чекати "бабине літо", яке може затягтися на пару тижнів. При цьому вдень можна буде побачити до +18 градусів.

Закінчення жовтня принесе похолодання до +7 градусів, хоча воно буде нерівномірним. Так на Заході та Півночі буде холодніше, а на Півдні — тепліше. Листопад буде холодним і вологим, а до середини місяця можна буде побачити й перший сніг. Однак через те, що плюсова температура зберігатиметься в більшості областей, то він надовго не затримається. Перші "мінуси" ж можна буде побачити наприкінці листопада.



Теги:осінь 2022, перші заморозки, прогноз погоди, бабине літо


Читайте також



Коментарі (0)
avatar