реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Яко тать в нощі..." - російська атака

Російське звірство традиційне - з ночі масивна ракетна атака на місто Дніпро. Місцеві кажуть, що такої інтенсивної атаки кацапського припадочного пароксизму ще не було.

Загалом пролунало близько 40 вибухів, та близько 20 цілей було спрямовано на Дніпропетровщину. Така тактика ворога, імовірно, має на меті перевантажити ППО окремого міста різними типами ракет і дронами. А також може свідчити про вичерпання запасів. Хоча ми вже наслухалися різних великовозрастних єврейських мальчіков типу Арєстовіча, які запевняли про вичерпання ракет і взагалі про перемогу за два- три тижні...

Дніпро атакувала БПлА типу "Шахед", ракети типу х22 , балістичні ракети різних типів - Іскандер-К, Іскандер-М, та можливо С-400.

Підсумки офіційні будуть пізніше, але, як іронічно прокоментував міський голова Дніпра Борис Філатов, після атаки пішов відкривати холодильник у пошуках ковбаси, бо після атак хочеться їсти...

А головна радісна новина - ЗСУ знищили над Чорним морем новітній російський бомбардувальник Су-35. Зараз спеціалісти сперечаються чим саме його було збито... Су-35 — це російський багатоцільовий винищувач четвертого покоління. Розроблено в російському ОКБ Сухого 2008 року. Су-35 є одним з основних винищувачів ВПС Росії. Екіпаж упав у море і загинув. А летів бомбити Херсонщину.

Про це повідомив начальник прес-служби Сил оборони Херсона Дмитро Плетенчук.

«Видовище зі збитим аналоговим Су-35 було неймовірним. ППО — Сила! Вечір став більш цікавим», — заявив Плетенчук.



Теги:ракетна атака, Дніпро, ППО, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar