реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Які подарунки не варто дарувати своїм співробітникам?

Якщо намічається ювілей компанії або корпоратив з будь-якого іншого приводу, то ви напевно захочете порадувати своїх співробітників і подарувати їм подарунки. Зазвичай це презенти, так чи інакше пов'язані безпосередньо з діяльністю вашої компанії, премії або ж невеличкі, але потрібні сувеніри. Але коли ви вибираєте подібні знаки уваги, варто враховувати той факт, що далеко не всі подарунки буде доречно дарувати колегам по роботі. Про те, чого дарувати безумовно не варто ми розповімо вам більш детально.

Одяг
Кожна людина є володарем індивідуального смаку і далеко не завжди ці смаки у різних людей можуть збігатися. Саме тому, не варто дарувати своїм співробітникам будь-які елементи одягу, адже далеко не факт, що ви вгадаєте з фасоном, розміром або кольоровою гамою. Особливо не варто дарувати колегам нижню білизну, адже це занадто особисті речі, щоб вручати їх малознайомим людям. Єдиний виняток - це якщо ви даруєте футболки, кепки або шкарпетки з логотипом компанії, такі презенти навпаки будуть вельми доречними.

Косметика і парфюмерія
Косметичні засоби - це подарунок, з яким складно вгадати, навіть якщо ви давно знаєте людини. А якщо ви шукаєте презенти для колег, а особливо для співробітниць, то навіть не намагайтеся догодити їм косметичними наборами або духами, навряд чи у вас вийде вгадати з вибором. Краще рішення - це вручити колегам універсальні сертифікати, які можна придбати на https://onecard.gift/korporativnyye-podarki. За допомогою такого сертифікату вони самі оберуть магазин, де захочуть купити собі косметику або щось інше, а значить, вони точно будуть задоволені таким презентом.

Побутові прилади і посуд
Безперечно, це ті речі, які стануть в нагоді кожному на домашній кухні. Але по-перше, ви можете просто не знати, якими саме приладами користується колега і що їй потрібно, а по-друге це занадто приземлені речі, щоб їх модно було вважати гарними подарунками. Теж саме можна сказати і про інструменти, яким теж не будуть раді представники сильної статі.

Алкоголь
Це той варіант подарунка, який може розглядатися тільки в тому випадку, якщо ви повністю впевнені, що людина буде його вживати. Адже далеко не кожен п'є міцні спиртні напої, а якщо і вживає щось, то не факт, що ви вгадаєте, що саме. Тим більше, дарувати подібні презенти жінкам точно не прийнято, а чоловіки вважають за краще купувати такі напої самостійно.

Дешеві сувеніри
Якщо ви не можете дозволити собі придбати для співробітників гарні подарунки, то краще не купувати їх зовсім. Адже недорогі статуетки, брелоки, магніти або ручки будуть виглядати так, немов ви хотіли відкупитися від своїх колег. Якщо ви не маєте в своєму розпорядженні вільні кошти, то краще не дарувати нічого, або ж зробити один подарунок на весь колектив, наприклад спекти всім торт або печиво.

І пам'ятайте, що не подарунки на свята допоможуть вам заслужити повагу ваших співробітників, а ваше справедливе і добре ставлення до них.



Теги:споживач, подарунки, сувеніри


Читайте також



Коментарі (0)
avatar