реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Якби президентом був...

Я не вірю в посил: "Якби президентом був Порох, путін би не напав. А якби напав, його зупинили б на Чонгарі. І ми б не втратили південь України"

Напав би. І Чонгар подолав би – замінований він чи ні. Просто на це знадобилося би більше часу, який дав би нам можливість підтягнути резерви і, можливо, зберегти правобережну Херсонщину та Маріуполь.

Величезною помилкою було поставити головою СБУ абсолютно нікчемного Баканова, який допустив вербування керівного складу УСБУ по Херсонській області та, головне, за своєю ініціативою поставив керівником Головного Управління внутрішньої безпеки генерала Наумова – резидента СЗР в Україні.

Величезною помилкою було скорочувати ракетні програми та перенаправляти кошти на "Велике будівництво".
Війну було не зупинити і Порошенко не чарівник, але в мене стійке відчуття, що Зеленський багато речей робив на зло П'ятому президенту - тупо через особисту ворожість.

Чи вважаю я Зеленського агентом Кремля? Ні, не вважаю. Був би таким, не потрібен був би такий хитромудрий шлях здачі України. Цей шлях був би набагато коротшим.

Чи вважаю я таким Єрмака? Ні, не вважаю - я вважаю його людиною, яка максимально загальмувала шлях України до НАТО через те, що він є прихильником "дагаварітса с рассієй".

Чи вважаю я Арестовича компетентним експертом? Ні, не вважаю. Це маніпулятор із дуже проникливим голосом. Але він єдуже талановитий маніпулятор.

Ми переможемо? Так, переможемо. І повернемо більшу частину окупованої території. Можливо, не всю, але більшу.
Чи буде ядерний удар з боку рассії? На 80%, що ні. Обґрунтування напишу окремо.

Хто буде наступним президентом України? Це питання мене турбує найменше. Був і залишаюся прихильником "ЄС", але питання президентства обговоримо після того, як основні претенденти зроблять свої заяви про участь чи неучасть у виборах.

Особисто я за об'єднання всіх проукраїнських сил, ігнорування політичних висловлювань довоєнного періоду та знаходження політичного компромісу на україноцентричних засадах. Наївно? Не думаю. На цьому наполягатиме Вашингтон. Інформація достовірніша, ніж та, про яку писав Коперник.

Чи працюю я на когось? Ні не працюю. Грішний, за весь час знаходження в інтернеті написав 3-4 замовні статті, які не суперечать моїм переконанням, але з початком війни абсолютно суб'єктивний і незалежний. Не читаю ФБ і не цікавлюсь думкою про себе.

Безкорисливо ціную увагу своїх друзів та передплатників. У такому ж ключі маю намір продовжувати далі.
Дуже люблю Україну. Не сумніваюся у її перемозі. Вдячний тим, хто читає цей канал і поділяє мою думку. Прорвемося. І обов'язково переможемо.

Олег ШАРП



Теги:Чонгар, Херсон, порошенко, команда ЗЕ, російсько - українська війна, Маріуполь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar