реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Як заробляти гроші і розумно їх витрачати?

Як заробляти гроші і розумно їх витрачати? – поцікавилися активісти батьківського комітету ліцею №15 у депутата міської ради від партії «УДАР Віталія Кличка» - Сергія Аверченко. Йому, як людині, яка пройшла шлях від сільської школи-інтернат до власного бізнесу і депутатства в міськраді, було що розказати з власного життєвого досвіду.

Депутат прибув на зустріч на прохання президента громадської організації «Академія розвитку» - Наталії Надирової, яка в рамках проекту «Школа батьківського учнівства» проводить численні лекції з просвіти батьків. На заході також були присутні представники організації «Тверезий Чернігів» - Світлана Кравчук та Марина Ященко, які переймаються проблемою негативного впливу алкоголю на дітей та проводять в школах семінари для батьків. Метою семінарів є донесення інформації про те, що власним прикладом батьки штовхають дітей брати до рук алкоголь. Вони зазначили, що на сьогодні через негативний вплив алкоголю відбувається генетична деградація нації.

Продовжуючи тему, Сергій Аверченко наголосив на шкоді алкоголю та зазначив, що для партії «УДАР Віталія Кличка» розвиток здорової нації є одним із пріоритетних завдань, які вона поступово втілює в життя, пропагуючи здоровий спосіб життя власним прикладом та проводячи численні спортивні змагання для молоді.

«Для того, щоб отримати те, чого у вас нема, треба робити те, чого ви раніше ніколи не робили. Позбутися своїх страхів, вийти із зони комфорту та крок за кроком йти до своєї мети, адже вашу рибу ніхто не впіймає, а ваші гриби ніхто не збере», - такими були основні поради досягнення успіху, якими поділився депутат з громадою. Завершуючи свій виступ, пан Аверченко зазначив, що всі думки матеріалізуються і все, що ми думаємо та вимовляємо вголос обов’язково втілюється в життя. Тому, якщо партія «УДАР Віталія Кличка» думає і говорить, що зробить країну кращою, з верховенством права та свобод людини, то вона зробить її саме такою.

Багато хто з батьків домовилися про особисту зустріч із депутатом, а директор школи запросила Сергія Аверченко провести ще одну подібну лекцію для 11 класів, оскільки для випускників такий досвід був би надзвичайно цінним.



Теги:удар, Сергій Аверченко, просвіта батьків


Читайте також



Коментарі (0)
avatar