реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Як в Чернігові відзначали день визволення України від іноземних загарбників

28 жовтня з нагоди 67-ої річниці визволення України від гітлерівських загарбників і їх союзників у Другій світовій війни в м. Чернігові відбулося урочисте покладанні квітів та вінків керівниками області, міста, представниками громадськості братської могили воїнів у сквері імені Миколи Попудренка, та до Вічного вогню на могилі Невідомого Солдата на Меморіалі Слави на Болдиних горах.
В закладах культури і школах відбулися заходи присвячені цій події.
В Палаці культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді, що розташований в мікрорайоні «Шерстянка» відомому широкому загалу падінням і руйнацією в ніч з 6 на 7 травня цього року від стихії статуї В.Лєніна, на 28 жовтня заплановано проведення змагань козачат «На варті Батьківщини», присвячене чомусь дню визволення Чернігівщині від фашистських загарбників», а не України.
Мабуть, не дарма стільки років чатував біля цього Палацу вождь від якого досі залишається його перефарбований напівзруйнований постамент…

Сергій Соломаха


Оголошення на дверях Палацу культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді про проведення заходу 28 жовтня 2011р. до " Дня визволення Чернігівщини від фашистських загарбників"



Статуя В.Лєніна зранку 7 травня 2011 року біля Палацу культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді



Залишки постаменту від статуї В.Лєніна Палацу культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді









Коментарі (0)
avatar