реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Як правильно спакувати речі під час переїзду

Кожна людина в своєму житті хоч один раз мала справу із переїздом. Зазвичай, цей процес викликає багато труднощів, а пакування речей (без належної підготовки і правильної організації) цього етапу може забрати багато часу і викликати різні складнощі. Часто під час переїзду деякі речі пошкоджуються, а можуть і взагалі загубитися.

З чого варто починати пакування речей


Для того, щоб омріяний переїзд не перетворився в підрахунок збитків та втрат, потрібно правильно спакувати речі. Найперше, про що необхідно потурбуватися:
1. Пакувальний матеріал. Найвдалішим варіантом для пакування речей різного розміру підійдуть гофроящики чотирьохклапанні картонні коробки, детальна інформація про які знаходиться на сайті https://evopack.com.ua/gofroyashhyky-chotyrohklapanni/ ;
2. Клейка стрічка;
3. М’які шматки тканини;
4. Пакети для залишкового сміття;
5. Замовити транспорт для перевозу речей на конкретний час.

Гофроящики дуже зручні в транспортуванні, якщо їх правильно використовувати, то вони значно полегшать процес переїзду, мають простий дизайн, захищають речі від зовнішніх факторів. Речі в таких ящиках Evopack можуть зберігатися в приміщенні тривалий час.

Розпочинати пакування варто із міцних речей: книги, одяг, постільна білизна, а потім можна переходити до пакування посуду та інших крихких елементів. Останнє, що запаковують – це меблі та побутова техніка. Речі, які є дуже цінними для господарів житла мають упаковуватися завжди окремо і бути під їх особистим наглядом.

На що варто звернути додаткову увагу


Для спрощення процедури пакування можна напередодні продумати і розібрати речі, що давно не використовувались. Окрім цього варто придбати декілька маркерів та фломастерів яскравого кольору. Це дозволить зробити помітки на коробках і суттєво збереже час, коли справа торкнеться розпакування речей.
Якщо переїзд організовується самотужки, то не варто брати великі коробки, адже з наповненням речами вони стануть дуже тяжкими, що і викличе труднощі під час завантаження транспорту для переїзду.



Теги:гофроящики, споживач, evopack


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Главное все правильно отсортировать по коробкам и все дело подписать маркером. И не пожалеть денег и купить паралона для бьющихся предметов. Потому что в дороге к новому жилью может случится всякое. Нам при переезде повезло связаться с ребятами из https://moving-expert.kyiv.ua/gruzoperevozki/perevozka-mebeli/ которые очень бережно отнеслись к нашим пожиткам и качественно оказали нам свои услуги
avatar