реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Як ми День Незалежності святкували

24 серпня група жителів Коропського та Менського районів вирішила відсвяткувати День Незалежності в столиці України. Замовили в Коропі автобус, домовилися про час його зустрічі у Мені. Чекаємо транспорт на зупинці, але вже й призначений час минув, а транспорту все ще не було. Нарешті, з запізненням на цілу годину, автобус під»їхав.

Виявилося, що його затримували працівники ДАІ у Коропі, Сосниці та на в»їзді до Мени. І ось їдемо далі, в столицю. У Новоселівці, під Черніговом, автобус знову зупинили і надовго.

Постовий майор (з якого б то дива на посту чергували старші офіцери?) довго щось вишукував, присікувався та склав на водія протокол (який потягне на 340 грн. штрафу) за те, що не виявив маршрутної карти. Далі вже перед мостом через Десну за колишнім цегельним заводом правоохоронець забрав документи і «маринував» екскурсантів півгодини. Аж поки пасажири пригрозили перекрити пішохідний перехід та зібрати журналістів. Тоді Кіпті проскочили мабуть через те, що постові «упіймали гаву».

На початок свята у Києві ми, звичайно, запізнились. Але і виступу президента Віктора Януковича на площі Богдана Хмельницького не чули і не бачили. Він був оточений таким щільним кільцем охорони, автобусами, так прикритий прапорами, що стало аж смішно: невже керівник держави так боїться свого народу?

І хто давав команду затримувати автобуси, які їхали навіть не на акції протесту, а на святкування Дня Незалежності? Це ж не власна ініціатива правоохоронців «вести» автобуси від місця виїзду аж до столиці. Або викуповувати всі квитки на маршрути від Львова до Києва, як нам розповідали гості з того міста. До речі, щось подібне вже спостерігалося в 2004-му році. Чим це закінчилося, добре відомо.

Від імені екскурсантів
Ярослав Костенко,
Менський район.



Теги:міліція, мена, День Незалежності, ДАІ, Корюківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar