реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Як Фейсбук захищає московську церкву...

Цензура Фейсбуку об'явила оцей мій допис таким, що не відповідає стандартам Цукерберга. Бо натякає на неповноцінність певної гурпи людей, пропагує мову ворожнечі. Переплутали: то не Україна напала на Росію, а навпаки. То не українська церква благословляє війну, але російська. Тож вона дійсно неповноцінна в очах Господа...
Ось цей допис, видалений адміністрацією Фейсбуку. Адміністрація досі знаходиться на Москві...

Мені оце ліньки ходить по московських церквах у Чернігові, щоб перевірити - може, хто гляне?

Справа в тому, що у всіх церквах московського патріархату в Чернігові на почесних місцях (практично біля аналою) виставлені т.зв. ікони так званого святого царя їхнього Ніколая II і часто- всієї його німецької сім'ї. Як відомо, в імперському чаді російська церква оголосила його святим, страстотерпцем, хоча ні він, ні сім'я не постраждали за Христа, а тільки за царську корону. Та й взагалі він був людиною примітивною - у щоденнику хвалився скільки ворон постріляв та ще садистично котів убивав. Істінно русскій святой!

Так ось - якщо УПЦ московського патріархату оголошує себе якбисамостійною, з якого бодуна, кагору напившись, вони понатулювали у наших храмах, тимчасово окупованих, цього російського царя со чадами?!

Я вже не кажу про Матрьону якусь московську, канонізовану Алєксієм Рєдігєром (тоже русскій чєлавєк!), про юродиву Ксенію Петербурзьку, що в чоловіковому костюмі ходила, то про Іоанна Крнштадтського, на якого жінка в синод скарги писала, що він з нею не живе, як чоловік із жінкою --- отже, туляють своїх кацапських праведнічков так, наче не вистачає грецьких великомучеників, не кажучи вже про українців - Іова та Амфілохія Почаївських, Петра Калнишевського, князя Михайла Чернігівського, Іоанна Максимовича, прозиваного Тобольським, Дмитра Туптала, названого Ростовським тощо.

Так пройдіть - подивіться: чи ж поприбирали свого царя, що від царства відрікся і Росію погубив, а дурні хахли йому моляться?

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:цензура Фейсбуку, Василь Чепурний, російські святі, Ніколай II, УПЦ МП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar