реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

"Я люблю свою країну, я люблю її людей!" - Тетяна Олійник

Щирий, теплий, патріотичний мистецький вечірв обласному філармонійному центрі подарувала слухачам і глядачам артистка Тетяна Олійник з нагоди свого ювілею.

Вона не має звань і орденів, на її вечір не прийшли і чернігівські владці, але зал був майже повен. І була щирість. Бо Тетяна Олійник співає українську пісню і робитб це талановито і щиро.

Не було і чернігівського телебачення, хоча люди десь у Харитонівці чи в Кудрівці мають таке ж право чути українську пісню від талановитих виконавців. Але хіба новоспечений заслужений журналіст, керівник від "русского міра" і регіоналів обласного телебачення Аркадій Білібаєв хіба має переживати за українську пісню?

Зате були три сини ( з чотирьох) Тетяни Олійник - два з них співали, а коли на сцену піднявся третій у військовій уніформі, який перебуває на фронті російсько- української війни, зал аплодував щиро і довго. Як і особливо вдалим виступам на сцені.

Виявляється, Тетяна Олійник ще й пише вірші - особливо гаряче пройшовся по серцях слухачів її вірш про нас, українців, мічених голодом, мічених атомом і мічених тепер "Градами". Відверто вона говорила і про кацапський наступ на Україну.

Співайте, пані Тетяно! Бо ви - українка, бо пісня у вас - наша! А ще - з ювілеєм Вас!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:українська пісня, Чернігівська філармонія, Тетяна Олійник


Читайте також



Коментарі (0)
avatar