реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Іван ЗАЄЦЬ: «Під прикриттям Президента відбулась спецоперація московської влади зі знищення української держави»

«Підписання президентом України мовного закону доводить, що саме під його прикриттям відбувалась спецоперація московської влади зі знищення української держави», - заявив народний депутат України, перший заступник голови Української народної партії Іван ЗАЄЦЬ.
«Президент Янукович не виконав функцію гаранта Конституції України, оскільки підписав документ, який з правової точки зору Верховна Рада не приймала», - наголосив ЗАЄЦЬ. Він нагадав, що «другого читання юридично не відбулось, оскільки понад 2000 поправок народних депутатів не були внесені в порівняльну таблицю і не голосувалися постатейно».
Окрім того, представник УНП зазначив, що «Янукович проігнорував численні відкриті листи від відомих правників, філологів, широкого кола громадськості з вимогою не підписувати цей закон», а вчорашню нараду з інтелігенцією, на думку політика, «Президент взагалі використав як ширму для прикриття свого антиконституційного кроку».
«Якби президент України справді був гарантом Конституції, він обов’язково наклав би вето. Як мінімум, закон був би повернений у Верховну Раду на доопрацювання. Янукович же обрав найгірший варіант з усіх можливих», - підсумовує ЗАЄЦЬ і робить висновок: «Те, що творилося руками Єфремова, Мартинюка, Колесніченка, Ківалова в парламенті насправді освячувалось з Банкової, а отже Янукович – Президент не всієї України, а виключно антиукраїнських сил».

Прес-служба УНП





Коментарі (3)
avatar
1
Мудрий як моя покійна баба -- заднім умом. Все, що відбулось, не тільки руками агентів Кремля, але й при безділлі чи при невмінні виконати свою депутатську роботу Зайцем і іншою нашою нац-демкомпанією. Хлопці- рухівці стали лінивими дядьками, які розучилися на жирній зарплаті робити свою роботу. Треба нових людей у нову Верховну Раду!
avatar
3
Василь Федорович, - а кого ? Де ті нові хто має совість і не плутає свої їнтереси з інтересами громади ? І де та громада Ю котра вміє себе захищати ?
avatar
2
Бий своїх щоб чужі боялися?
І де ти пан Василь нових побачив?
Хиба що Пензеника, Куніцина і Гурвиця?
avatar