реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

iPhone 12: кращий в світі екран і не тільки

Екран недавно презентованого iPhone 12 визнаний кращим в світі. До такого висновку прийшли експерти незалежної дослідницької компанії DisplayMate. За результатами тестування всіх презентованих у 2020 році і раніше смартфонів, саме останній «яблучний» гаджет отримав найвищий бал А + і почесний статус кращого телефонного дисплея на світовому ринку.

Що підкупило експертів DisplayMate


У звіті, оприлюдненому на сайті DisplayMate, відзначено, що серед основних переваги OLED-дисплея - гнучкість і збереження монолітності під шаром захисної плівки з армованого скла. Також окремо згадується високий дозвіл (2,8К), який забезпечує максимальну коректність передачі кольору і чіткості дрібних елементів.

Тестування проводилося по ряду показників, і в деяких категоріях дисплей iPhone 12 отримав максимальну оцінку «візуально нема відхилень від ідеалу». Зокрема, найвищий бал присвоєно категоріям точності калібрування екрану, практично рівній лабораторної.

Для довідки: в iPhone 12 встановлений дисплей з діагоналлю 6,1 дюйма і роздільною здатністю екрану 2778 на +1284 пікселів. Пікова яскравість досягає 800 ніт, а в форматі HDR - 1200, контрастність - 2000000: 1. Дисплей підтримує колірну гамму Р3.

Дисплей виготовлений на основі технології Retina, знайомої користувачам за попередніми поколіннями смартфонів, а також по ноутбукам від Apple. Крім відмінної роздільної здатністі екрану, РЕТІНА-екран забезпечує максимально комфортні умови для зору, очі не втомлюються навіть при тривалому перегляді зображення з екрану або при читанні. Також варто відзначити технологію Ceramic Shield - унікальне армоване надтонке скло, яке захищає дисплей. Вона дозволила скоротити ризик пошкодження смартфона в 4 рази навіть при падінні гаджета.

Чим ще приваблює iPhone 12?


Серед інших перевага базової моделі дванадцятого покоління варто відзначити:
- істотно змінений дизайн, який візуально робить телефон схожим з 4 iPhone. Новинка стала компактніше, ніж попередня версія, за рахунок відмови від рамок і кнопки «Додому», екран займає практично весь корпус;
- продуктивність і швидкодія збільшилися на 40% - завдяки поліпшеному процесору. В iPhone 12 використовується A14 Bionic на чотири ядра і вбудований графічний процесор на 2 ядра;
- поліпшені можливості камер (заднього модуля і фронтальної), які дозволяють знімати в дощ, снігопад, в абсолютній темряві на професійному рівні. Що стосується відеозйомки, гаджет - єдиний в світі - підтримує формат Dolby Vision HDR, прийнятий в професійному кіновиробництві;
- наявність технології машинного навчання для поліпшеної обробки фотографій. Зокрема, доступна багатокадрова попіксельно обробка зображень;
- бездротова зарядка, яка дозволяє заряджати телефон, не прив'язуючи себе до довжини шнура.

До речі, якщо ви хочете купити iPhone 12 чи інші моделі смартфонів від Apple, ви можете звернутися в інтернет-магазин McStore, - тут кращі в Україні ціни.



Теги:мобільний зв'язок, споживач, iPhone


Читайте також



Коментарі (0)
avatar