реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Часті поломки iPhone ХR

Однією з найбільш очікуваних новинок від Apple в 2018 році став iPhone XR. Ця модель смартфона стала рекордсменом з продажу по всьому світу. Але, як і його попередники, айфон XR не довговічний, і, за словами експертів, цей девайс часто виявляється в сервісних центрах для діагностики різних типів поломок.

Що може зламатися в iPhone ХR

Існує цілий ряд проблем, які з різних причин можуть з'явитися у такого телефону, як iphone xr бу. За статистикою, більшість поломок гаджетів даної моделі виникає через неакуратне поводження з телефоном або механічного впливу на нього. Але існує і ряд інших причин, за якими користувачі продукції Apple звертаються в сервісний центр.

  • Неполадки з акумулятором. Швидка втрата заряду телефоном може виникнути через використання неоригінальних зарядних пристроїв, і, якщо тривалий час використовувати неякісні зарядки, це може привести до здуття задньої стінки телефону.
  • Проблеми з екраном. Власники iPhone XR часто скаржаться на появу жовтизни внизу екрану, темних плям на дисплеї. Особливо добре помітно поломку, якщо зробити підсвічування максимальної або мінімальної.
  • Проблеми з голосовим динаміком зазвичай пов'язані з попаданням в корпус телефону вологи. Також причиною тиші або спотворення звуку в динаміці може стати його засмічення.
  • Збій в роботі камери. Якщо під час фотографування з'являється чорний екран, поломка може полягати в проблемі з верхнім шлейфом.
  • Сенсор на екрані не працює зовсім або спрацьовує через раз. Зазвичай ця проблема виникає після механічних пошкоджень або попадання в корпус девайса вологи.
  • Мій телефон не заряджається при підключенні його до мережі. Дана проблема може свідчити як про зламаний шлейфі iPhone, так і про поломку зарядного пристрою.

iPhone XR, хоч і є одним з найнадійніших смартфонів, все ж не застрахований від поломок. Все залежить від частоти і якості використання гаджета.

Що робити при поломці iPhone XR

Хоча в корпорації Apple заявляють, що нові моделі iPhone захищені від впливу вологи, найчастішою причиною звернення до сервісного центру є саме потрапляння води. Ремонт в подібних випадках може виявитися зовсім непростим. І у випадках, коли вода стає причиною виходу з ладу материнської плати, ремонт гаджета може бути дорогим.

Фахівці не рекомендують проводити ремонт телефонів фірми Apple самостійно. Навіть якщо проблема на перший погляд незначна, тільки, знаючи нюанси і характеристики гаджетів цієї моделі, можна зрозуміти справжню причину виходу з ладу телефону.




Теги:iPhone, споживач, ремонт, iPhone ХR


Читайте також



Коментарі (0)
avatar