реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Інвалідні візки - для поранених бійців

Інвалідні візки та вкрай необхідне медичне обладнання – саме таку допомогу отримали поранені бійці, що находяться на лікуванні у Чернігові. У вівторок, 9 грудня 2014 року, парафіяни кафедрального собору святої великомучениці Катерини м. Чернігова передали цю допомогу в госпіталі та реабілітаційні центри, де знаходяться поранені після АТО.

Збором та передачею допомоги займались волонтерський рух “Франкфуртський обоз” Німеччини та Благодійний фонд “Другий фронт”. Відділ соціального служіння і благодійності дякує своїм друзям, які реалізовують прохання про допомогу. За координацію відповідав завідувач гуманітарного напрямку Відділу соцслужіння Максим Потапчук.

Поранені бійці зокрема отримали медичне обладнання, інвалідні візки, столи для перегляду рентгенівських знімків, перев’язочний матеріал, приймачі для сечі, катетори, шприці та інше. Дякуємо всім, хто долучився до допомоги пораненим, які особливо потребують зараз уваги з боку всіх людей доброї волі.Українська православна Церква Київський патріархат



Теги:Чернігівська єпархія, Катерининська церква, воїни АТО, волонтери, УПЦ КП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar